Claus header
Livestream m. Claus Dahl

Machine Learning i virkeligheden

Du skal have levet under en sten, hvis du ikke allerede har hørt en masse om AI (kunstig intelligens) og en masse larm om hvordan det kommer til at ændre fremtiden. Vi hører altså om de store forkromede projekter, selvkørende biler, AlphaGo og artikler der skriver sig selv med GPT3. 

Og ja, det er virkelig spændende, men der er også virkelig meget varm luft og fremtidsforudsigelser. Men nu vil vi, i en samtale med Claus Dahl, tage en tur ned i maskinrummet og blive klogere på én af de vigtigste teknologier bag, Machine Learning (ML), og ikke mindst hvordan de i Visma bruger det i dag.

Hør Claus og Rasmus tale om emnet herunder ?

Vi taler om hvordan machine learning fungerer i praksis i virksomheden og hvordan det kan skabe værdi:

  • Hvad skal der til for at komme videre fra de første eksperimenter? 
  • Hvornår ved man at man faktisk leverer machine learning, der virker i praksis?
  • Hvordan ser et levende ML projekt ud?
  • Hvad får man ud af det?

Med udgangspunkt i Visma's brug af machine learning fortæller Claus Dahl om hvordan machine learning fungerer i virkelighedens verden. 

Claus Dahl leder Visma's ML Assets team - og bygger genanvendelige machine learning APIer til Vismas flåde af produkter. 

Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål, og vi kommer også til at tage en snak om hvad det egentligt kan bruges til i dag - og hvorfor det ikke er vildt nemt at komme igang. 

Formen er altså en skønsom blanding af interview, præsentation og spørgsmål fra jer derhjemme.

Hvem er livestreamen for?

Dette er et teknisk emne, og selvom vi ikke skal ned og se på kode, så skal du forvente, at det bliver teknisk af natur. Men Claus evner at forklare det ellers lidt tørre emne på både underholdende og pædagogisk vis, så alle kan forstå koncepterne. 

Arrangementet henvender sig mest til projektledere, digitale forretningsudviklere, tekniske ledere og udviklere der er nysgerrige på at blive klogere på emnet.

Slides fra dagen

Speakers

Claus Dahl

Claus Dahl leder til dagligt Visma's ML Assets team, hvor de bygger genanvendelige machine learning API'er til Vismas produkter, herunder fx e-conomic.

Claus er cand.scient i matematik og har 20 års erfaring med software og dataanalyse. Han elsker at udforske og lege med teknologi - og er heller ikke bleg for at fortælle om det, så alle kan være med.

Rasmus Luckow-Nielsen

Rasmus er administrerende direktør samt partner i Reload A/S og har en strategisk, ledende rolle. Rasmus har altid været nysgerrig på teknologi og har en teknisk baggrund, som udvikler, i bagagen.

Udover sine ledelsesopgaver, så fungerer Rasmus som strategisk sparringspartner for en række af Reloads kunder, hvor han har en særlig evne til at binde forretning, mennesker og teknologi sammen.