Achton og ur

Det skal virke i virkeligheden
Sådan finder vi den rigtige løsning

I Reload ønsker vi at levere digitale løsninger, der tilfører værdi i virkeligheden og for de mennesker, der bruger dem. Derfor har vi gjort op med klassiske projektmodeller og de sædvanlige ufleksible grænser mellem analyse, design- og udviklingsforløb. 

I stedet arbejder vi agilt, så vi løbende kan forme din strategi og udvikle din digitale løsning på baggrund af de erfaringer, vi gør os sammen.

Det forudsætter et tæt samarbejde, der med løbende forventningsafstemning skaber gennemsigtighed, tillid og resultater.

Med agil udvikling har vi således fokus på at bygge det rigtige produkt frem for det “aftalte produkt”, og det betyder, at du hele tiden har hånd i hanke med projektet. Det betyder også, at vi ofte ender med løsninger, der er markant anderledes end først antaget. 

Vi sikrer sammenhængen ved at udvikle målstyret og valideringsdrevet - frem for at planstyre og basere alt på antagelser.

Alice Jensen, Partner og rådgiver

Vores manifest

Vi vil redefinere din oplevelse af at være kunde hos et bureau. Vi vil yde reel og ærlig rådgivning, der er forankret i virkeligheden og derved i reelle behov. 
Vi vil være den bedste digitale guide du kan finde i en evig foranderlig verden. Vi vil føre dig sikkert igennem den digitale vildmark. Vi vil være din vigtigste samarbejdspartner og den rådgiver du stoler mest på.

Vores vej brolægger vi med dygtighed, ærlighed og et agilt mindset. Vores værktøjer er logisk sans, en holistisk tilgang og evnen til at identificere de rigtige problemer og vejen frem, således vi i fællesskab kan forløse dit digitale potentiale.

Vi vil skabe symbiose mellem forretning, mennesker og teknik. Vi vil bygge den digitale bro mellem din organisation og de mennesker du skal nå. For at kunne det, så tror vi på, at der skal skabes en stærk relation mellem os, således vi kan opnå den tillid og dét samarbejde, der for alvor kan ændre ting. Det kræver en forandringsvillighed. Hos os, fordi vores verden hele tiden udvikler sig, og vi skal tilpasse os dine behov. Hos dig, fordi alle digitale projekter er transformationer. Så dit mindset skal være agilt. Eller du ønsker vores hjælp til til at lære at arbejde ærligt og agilt. Så du skal være klar på at blive udfordret. Det er måden vi ændrer status quo og vokser. Det giver mening, arbejdsglæde og resultater.

Som virksomhed ønsker ikke at være størst, men vi ønsker at være de bedste. Vi tror på autonomi og personligt ansvar i et stærkt fællesskab. Vi vægter kvalitet over kvantitet, og vælger med omhu både vores medarbejdere og kunder. Derfor udvikler vi løsninger i verdensklasse, når vi er bedst. 

Vi er en forretning - men først og fremmest er vi mennesker. Dygtige, empatiske og passionerede mennesker der nyder hinandens samvær i jagten på at skabe den bedste arbejdsplads og de rigtige løsninger. Mennesker, som elsker at vokse fagligt og personligt, løse problemer og bygge ting. Ting der gør en forskel. Løsninger vi kan være stolte af. 

Opnår vi dét, så lykkes vi sammen. Så bliver din succes vores succes.

Læs videre i vores vidensunivers 🔮