Reloads privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan Reload håndterer dine personoplysninger, når du modtager e-mails vedrørende events og marketing fra Reload, og hvad vi gemmer, når du besøger vores hjemmeside.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig og som opsamles ved tilmelding til arrangementer, nyhedsbreve, hjemmesidebesøg eller anden markedsføring.

Dataansvarlig

Reload er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om vores egne kunder og besøgende på vores hjemmeside, og vi sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

Reload A/S

CVR-nr.: 31768500

Suomisvej 2, 2. sal

1927 Frederiksberg C

+45 71990555

kontakt@reload.dk

 

Vi behandler følgende personoplysninger

Når du samtykker til at modtage nyhedsbreve, gemmer vi personoplysninger om dig. Når du besøger vores websites, så tracker vi din færden, hvis du accepterer dette på siden.

Formålet er at kunne gøre indhold og evt. arrangementer vi afholder mest muligt relevante. Desuden giver det os mulighed for at levere personlige tjenesteydelser og forbedre vores markedsføring og administrationsfunktioner.

Vi kan gemme følgende oplysninger om dig:

  • Navn

  • Titel

  • Organisation

  • E-mail

  • Jobkategori

  • Sider du har besøgt på hjemmesiden

  • Interesser

Reload anvender webbaserede tjenester som ActiveCampaign, Google, Eventbrite og Conferize til at håndtere tilmeldingsflows og gennemføre analyse. Data gemmes på disse løsningers servere inden for EU eller inden for Privacy Shield-samarbejdet og videregives ikke, men kan behandles af underleverandører, som vi har databehandleraftaler med. Det kan fx være vores hosting-udbyder (platform.sh).

Reload er eneejer og dataansvarlig for de oplysninger, som indsamles på vores websites. Vi vil ikke sælge, dele eller overføre disse oplysninger, bortset fra det anførte ovenfor. Hvis det er nødvendigt, videregiver vi dine oplysninger til tredjemand, som hjælper os på visse områder såsom hosting af webstedet eller markedsføring. I disse tilfælde vil sådanne tredjeparter modtage dine personlige oplysninger. Reload vil til enhver tid kontrollere og fortsat være dataansvarlig for brugen af dine personlige oplysninger.

Vi bruger ’cookies’ til at indsamle yderligere oplysninger om dit besøg på webstedet.

Brug af cookies

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere og målrette vores tjenester både online og offline. Det kan også omfatte behandlingen af dine forespørgsler, udføring af kvalitetssikring og/eller oplæring af vores medarbejdere.

Især hjælper vores cookies os med at genkende dig og dine interesser, når du vender tilbage til webstedet, og lader os skræddersy indhold, annoncer og marketing, så de matcher dine interesser, eller undgå at vise dig de samme reklamer igen. Vi anvender tredjeparter til at bistå med denne overvågning og analyse.

Især bruger vi vores cookies til at hjælpe os med at udarbejde statistikker, der giver os mulighed for at forstå, hvordan brugerne anvender webstedet, og for at hjælpe os med at forbedre strukturen af ​​hjemmesiden.

Vores websites

Denne privatlivspolitik dækker vores websites, herunder, men ikke begrænset til:

  • reload.dk

  • socialsquare.dk

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan gøre indsigelse mod at vi behandler dem. Du kan også bede om at få dine data udleveret i et elektronisk format.

Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger på følgende måde:

  • Vi har vedtaget politikker for it-sikkerhed, og Reloads medarbejdere orienteres og undervises løbende om sikker behandling af data.

  • Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata.

  • Reloads it-systemer har generelt et højt sikkerhedsniveau gennem bl.a. firewall, kryptering, to-faktor autentificering og beskyttelse af enheder, og vi tilpasser os løbende den aktuelle risikovurdering. Systemers drift og eventuelle angreb fra hackere eller virus overvåges løbende. Vi kontrollerer medarbejdernes faktiske adgang gennem logning og gennemgang heraf.

  • I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller tvivl vedrørende denne politik eller din omgang med Reload bedes du kontakte os. Vi tager dit privatliv meget alvorligt. Vi vil kun anvende de personlige oplysninger, som vi indsamler om dig, hvis du har givet tilsagn til dette. Vi vil sikre, at alle sådanne oplysninger behandles rimeligt og lovligt i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, og vi sigter mod at opfylde den aktuelle bedste internet-praksis, herunder, men ikke begrænset til persondataloven.

Skriv til os på kontakt@reload.dk hvis du har spørgsmål.

Ajourført 23. maj 2018