DAC app'en i aktion

Hvad skal jeg vælge?
PWA, hybrid-app eller native?

Du vil gerne give dine brugere en god oplevelse på deres smartphone. Men native apps er ofte flotte og dyre - så hvad med de der hybrid-cross-platform-apps du har hørt om? Hvad kan de egentligt? Og hvad med en PWA - Progressive Web App? Hvad er det og hvad er fordele og ulemper med det hele? Hør Kasper (vores CTO) og Mathias (frontend-udvikler) forklare teknologierne og for og imod - i et sprog hvor alle kan være med.

Vi gennemgår teknologierne, vores erfaringer med det, og viser hvordan de reelt kan bruges. 

Det er teknik, men forklaret til forretningen, ux'eren og alle dem der ikke lige selv koder løsningerne.

Hvis du gerne vil have et overblik over hvilken teknologi der matcher dine forretningsbehov eller digitale produkt, så deltag i denne indflyvning til emnet. 

Bliv klogere hvad disse begreber dækker over, og hvornår du skal vælge den ene teknologi over den anden:

  • PWA (+ Capacitor)
  • Cross platform native
  • Native

Vi vil også vise forskellige eksempler på hvordan de forskellige løsninger opleves set med brugerperspektiv. Og så vil der være rig mulighed for at spørge ind. 

Native, cross-platform, PWA?

Hvis din virksomhed har brug for en mobilapplikation, så har du overordnet tre muligheder; native, cross-platform (hybrid) eller en progressive web app (PWA). Indtil for få år siden, var det eneste reelle valg, at udvikle en selvstændig app til henholdsvis iOS og Android - en såkaldt "Native app". I dag vil det typisk give dig nogle fordele på performance og UX på bekostning af prisen. Ofte vil det koste mere at lave en Native applikation fremfor en PWA eller Hybrid app. Hvis du vil have en lidt længere indflyvning til emnet, så læs videre her.

Vores speakere

Kasper Garnæs

Kasper er teknisk direktør i Reload. Kasper har det overordnede ansvar for de tekniske løsninger og den faglige retning i firmaet, og har her arbejdet med en lang række kunder og teknologier de seneste 15 år. På projekter bidrager han typisk i koblingen mellem forretningsbehov og tekniske løsninger.

Har du spørgsmål? Så skriv til Kasper på kasper@reload.dk 

Mathias Piletti

Mathias er udvikler i Reload, med særlig fokus på frontend og med flere PWA og hybrid-app projekter bag sig.

Han har bl.a. arbejdet på DAC-app'en og senest været leadudvikler på WhatIBuy hybrid-app'en, og har derfor masser af up-to-date erfaring at trække på.

Har du spørgsmål? Så skriv til Mathias på mp@reload.dk