Drupal CMS

Drupal - et fleksibelt og solidt CMS system

Drupal er en favorit blandt content management systemer, og det er ikke svært at forstå. Det er stærkt, pålideligt, fleksibelt og kompatibelt med de udfordringer og krav, der er i dagens digitale verden. I en kompleks verden med komplekse behov er det afgørende med et system som kan skræddersys til det enkelte behov og som er let at integrere op mod andre systemer og teknologier.

Et udpluk af vores Drupal 8 og 9 løsninger 

Vores første, store multisite Drupal 8 system var for Det Danske Spejderkorps som skulle bruge ikke mindre end 401 sites. De er udviklet som uafhængige Drupal 8-sites på samme kodebase.

Vi har god erfaring med at kombinere forskellige teknologier og dermed udnytte Drupals fleksibilitet. Fx for LokalBolig hvor faldt på en to-delt applikation med Drupal som backend og CMS og React som ansvarlig for frontend.

For Dansk Arkitektur Center har vi brugt Drupal som et content hub til app, website og fremtidig teknologi. Al indhold ligger nu i ét Drupal system og kan let pushes ud til website og app. Drupal blev valgt for at få et modent og robust system med en fleksibilitet ift at udstille indhold og med en mulighed for en opsætning af et API. Drupalløsningen fungerer som et kompetent content repository, og appen er headless Drupal i React Native. 

Se hvad vi ellers har lavet af Drupal projekter her.
 

Brugervenlighed og sikkerhed i højsædet

Det er enkelt at redigere indhold i Drupal. Opsætningen er fleksibel, og vi har udfærdiget mange forskellige back ends, bla. for Det Danske Spejderkorps, se en meget enkel backend løsning her

Fokus på fleksibelt indhold

Drupal har altid været et godt system at bruge, hvis man har brug for at vise indhold forskellige steder. Drupals struktur er nemlig - til forskel fra mange andre CMS-systemer - ikke bygget hierarkisk op med mange led og niveauer. Systemet skal nærmere ses som en pulje af indhold, der kan linkes til. Det sikrer en ekstrem fleksibilitet og bevægelighed. 

Det bliver kun mere og mere aktuelt i dagens digitale landskab, hvor brugernes vaner er blevet flydende, idet de dagen igennem skifter imellem mange forskellige platforme. Drupal har fokus på at strukturere indhold og jo mere struktureret indhold er, desto lettere er det at hive ud og få til at leve andre steder og dermed ramme specielt udvalgte målgrupper. Læs om hvad graden af struktur betyder for hastigheden.  

Drupal i et større økosystem 

Med den seneste version af Drupal har systemet inkorporeret de bedste byggesten fra andre systemer, bl.a. Symfony. Det betyder flere muligheder for at skabe mere avancerede løsninger. 

Drupal web services

Lang levetid

Der kommer løbende releases for at undgå, at der er for meget ventetid mellem udgivelsen af de store versioner.

Lettere oplæring

Har man pludselig brug for hurtigt at oplære nye udviklere i Drupal, er dette blevet lettere med Drupal 8. Koden er i sin arkitektur blevet mere genkendelig for udviklere over en bred kam. Det gør én mindre afhængig af at skulle vente på Drupal udviklere, der er erfarne nok. 

Flere sprog 

Drupal taler flere sprog. Har man et site, der skal fungere på flere forskellige sprog, er dette blevet lettere at understøtte med Drupal 8.  

Reload har en finger med 

Det er vigtigt for os at være aktive i Drupal-fællesskabet og bidrage med viden. Vi har ikke holdt os tilbage, faktisk har hver og én af vores udviklere haft hænderne godt nede i det komplekse maskinrum og bidraget med konkret kode til Drupal 8. 

Billede af Andre

Et awesome system

Drupal er verdens sejeste CMS. Intet mindre. En ting er, at det er open source, hvilket vil sige, du slipper for licenser. Det er det mindste.

Drupal er et fleksibelt CMS-system, som kan udvikles og udvides til at opfylde netop dine behov. Systemet består af tusindvis moduler, og i teorien kan du sætte dem sammen og få et skræddersyet site som rummer al den funktionalitet, du har behov for.  

Bliv endnu klogere

Læs mere om de specifikke funktionaliteter i Drupal 8

Læs interview med vores direktør om Drupal 8 i Computerworld

Drupal 8 giver muligheden for et meget hurtigt performende website. Læs om intelligent caching 

Få en demo og læs mere på Drupal.org