Kompetence

Drupal

 

 

Fleksibelt CMS til komplekse behov

I vores optik er Drupal verdens sejeste CMS. Intet mindre. En ting er, at det er open source, hvilket vil sige, du slipper for licenser. Det er det mindste. Drupal er et fleksibelt CMS-system, som kan udvikles og udvides til at opfylde netop dine behov. Systemet består af tusindvis moduler, og i teorien kan du sætte dem sammen og få et skræddersyet site som rummer al den funktionalitet, du har behov for. Drupal kan fungere både som et system som kan levere hele pakken, altså både fungere som indholdsdatabase og præsentation af indholdet, men det kan også fungere som ren frontend (præsentation af data fra andre kilder), som ren backend (også kendt som et headless content repository, dvs. det sørger bare for hele indholdsdelen + redaktøroplevelsen, og tilgås så typisk via et API af andre systemer) eller det kan fungere som "middleware", dvs. det bliver integrationspunktet mellem andre datakilder og nogle systemer/klienter der skal præsentere indholdet.

Det kan også fungere i en vilkårlig kombination heraf, og vi har lavet alle slags løsninger. Det lyder måske lidt langhåret, og det kan det også være. Men Drupal kommer for alvor til sin ret, når man har lidt mere komplekse behov end bare at fremvise noget simpelt indhold. Det skyldes primært Drupals enorme fleksibilitet, som bunder i dens meget strukturerede tilgang til data og formater. Det gør, at vi kan binde ting sammen næsten, som vi ønsker og samtidig holde ting adskilt på en måde, hvor det både er til at vedligeholde og kan give en høj ydelse.

Du kan læse mere om Drupal her.

Artikler om Drupal

Arrangementer relateret til Drupal

Cases relateret til Drupal

Case

Magasin og mobilt samvirke.dk

Samvirke.dk er tænkt ind i en kompleks, mangefacetteret medievirkelighed, hvor Google og Facebook dominerer. Ambitionen har været at indfange denne virkelighed ved at placere brugerne og deres behov kompromisløst i centrum.
Case

Ny cloud-infrastruktur og 250 Drupal sites til KK

Københavns Kommune stod overfor at skulle opgradere alle deres 250+ Drupal 7 sites - og samtidig etablere en ny cloud baseret hosting- og driftinfrastruktur til at drifte det hele. Det har vi løst med Kubernetes, Azure og et nyt Drupal 9 CMS.
Case

En langtidsholdbar løsning til LokalBolig

Ledelsen i LokalBolig ledte efter en partner, ikke en leverandør, og det var den tilgang, de fandt hos Reload. Der fandtes ingen lovning på leverance af et specificeret produkt, men til gengæld en lovning på et stjerne-team som 100% dedikeret ville arbejde for at realisere flest mulige af LokalBoligs ønsker og drømme. 
Case

401 websites til Det Danske Spejderkorps

Høje ambitioner, lille budget, stor intern bevågenhed og uhørt mange sites der skulle kunne genereres ud fra Det Danske Spejderkorps' CRM og samtidig holde en høj kvalitet. Sådan lød startskuddet til projekt Gruppeweb, som er fællesbetegnelsen for 401 sites, et til hver enkelt spejdergruppe over hele landet.
Case

App og content hub til Dansk Arkitektur Center

DAC appen for Dansk Arkitekturcenter (DAC) blev skabt for, at både borgere og turister kunne få mere glæde af al den fantastiske arkitektur, der eksisterer i København. Opgaven var at gøre det let at opdage vigtig arkitektur og få viden om byen.
Case

Det bliver ikke meget større end dr.dk

Dr.dk er en mastodont i det danske medielandskab. Sitet er et af de mest besøgte i Danmark, og hver måned er der i flere end 1.4 million unikke besøgende. Et site så komplekst og omfattende er selvfølgelig et drømmeprojekt for alle, der arbejder med store webprojekter. 
Case

Nyt site til Det Danske Spejderkorps

Organisationen skulle først og fremmest have et nyt website, som understøttede deres mål. Gennem en intensiv foranalyse fik vi afdækket, at det vigtigste mål, websitet kunne understøtte var at sørge for bedre aktiviteter til børnene.