Lotte og Simon fra COOP

Morgenmøde
Agile projekter - erfaringer fra virkeligheden

Se folkene bag COOPs "Scan & Betal" app fortælle om den hårde fødsel på deres banebrydende løsning. 

  • Hvordan skal du styre agile projekter - og hvad sker der, når de rammer en traditionel verden?
  • Hvordan skaber du et agilt mindset - og kan du få resten af organisationen med?
  • Kan det overhovedet lade sig gøre at arbejde agilt i en organisation, der endnu ikke helt har forstået det agile mindset?

Dette er nogle komplekse og spændende emner, som vi tog under kærlig behandling på vores gå-hjem-møde d. 26. september kl. 16:30-18.30. Nu kan du se film fra eftermiddagen, hvor COOP fortæller om, hvordan de har udviklet det revolutionerende Scan & Betal koncept - og ikke mindst alle de udfordringer, de er stødt på undervejs. For app'en er udviklet agilt og var allerede i den første butik efter 7 uger! Men udfordringer, det har der været nok af undervejs...

Det var forøvrigt én af vores bedst anmeldte events - alle de 25 som evaluerede eventet ville anbefale andre at deltage og se det. Stærkt ?

Se eller gense videoen fra eftermiddagen

Lotte Lund Larsen er Digital Business Developer og Product Owner i COOP Danmark og fortæller i denne præsentation om det agile projekt "Scan & Betal".

Se vores slides fra eftermiddagen

Vores speakers

Lotte Lund Larsen er Digital Business Developer og Product Owner i COOP Danmark - og de seneste år har hele hendes verden været centreret omkring COOPs store digitale satsning "Scan og Betal". 

Lotte har masser af hands-on erfaring i at køre et agilt projekt - i en organisation som nok må betegnes som værende meget traditionel.

Simon Færch er Head of Digital Product Innovation hos COOP Danmark og har i mange år arbejdet på at skabe spændende fornyelser og digitale projekter i COOP.

Simons rolle er bl.a. at være bindeled mellem projekterne og resten af COOPs ledelse - og så er han ikke mindst projekternes beskyttende engel.

Rasmus er CEO og partner i Reload A/S og har en strategisk og ledende rolle. I Reload fungerer Rasmus også som forretningsanalytiker og bindeled mellem forretning og teknologi. Hans brede erfaring gør, at han både forholder sig analytisk til forretningskrav og kan se alternative tekniske løsninger, hvis et projekt går i hårdknude. Udover sine ledelsesopgaver har Rasmus senest fungeret som rådgiver for Det Danske Spejderkorps.

Agile projekter i traditionelle virksomheder?

I Reload har vi drevet digitale agile projekter i mange organisationer de seneste ti år. Mange teams og organisationer ønsker også at arbejde agilt, men det er svært at se vejen til en ny måde at arbejde på, særligt hvis man sidder i en traditionel organisation med fokus med faste leverancer, låste budgetter og hårde deadlines.  

Vi vil her give dig et bud på, hvordan det kan gøres - og vi giver konkrete metoder, som vi har gode erfaringer med. Det bliver en snak om, hvordan du vinker farvel til traditionelle projektmodeller som vi kender dem og i stedet hilser goddag til et agilt mindset med nye redskaber, som giver dig overblik til at handle strategisk i en kompleks og foranderlig verden.

Men vi fortæller også om bagsiden af medaljen - for forandring er aldrig nemt.

Som altid bliver der også plads til en diskussion efterfølgende - det er oftest her, de største guldkorn ligger gemt. 

Det er temaet til dette gå-hjem møde som præsenteres af Rasmus Luckow-Nielsen, adm. direktør og partner i Reload. Og så er vi rigtig glade for, at vi har to gæster fra COOP, nemlig Lotte Lund Larsen, Business Developer og Product Owner på Scan & Betal samt Simon Færch som er Head of Digital Product Innovation