Vores services
Hvad er det egentlig, vi kan?

mennesker + teknologi + forretning

Vi rådgiver, og vi bygger

På denne side får du et overblik over vores tekniske kompetencer.

Men det er vigtigt for os at understrege, at forretningsforståelse og brugeradfærd hænger for os fuldstændigt sammen med teknisk ekspertise - og det vil du opleve hos os. Intet bliver tryllet frem uden værdien for øje.
 


Forretningsrådgivning

For os er det helt centralt, at I som forretning gør jer klart og beslutter, hvilke forretningsmål I ønsker at opnå med jeres digitale løsninger. Dernæst at I identificerer hvem og hvilke adfærd, der vil have den største indvirkning på jeres forretningsmål. For med de to greb har I det rigtige udgangspunkt for at idegenerere og definere, hvad I skal udvikle digitalt. 

Og den proces kan vi hjælpe med. Vi arbejder med design thinking og impact mapping som metodiske greb.

I vores research- og analysearbejde anvender vi kvalitativ og kvantitativ metoder, ligesom vi bruger prototyping, hvor det giver mening. Jeres behov kan være forskellig alt efter hvor jeres udviklingsbehov er størst som forretning.

Det kan være, I er i gang med en digital transformation, en transformation af organisationen eller også står I i en situation, hvor I har behov for at afklare jeres forretning og fremtidige måder at understøtte den på digitalt. Brugerbehov og adfærd

Forstå og ændre målgruppers adfærd

Vi tror på, at digitale løsninger skal udvikle sig kontinuerligt og agilt og sammen med de mennesker, der bruger dem og har gavn af dem. 

Ved at undersøge jeres interessenters adfærd kan vi give handlingsorienterede anbefalinger til, hvordan jeres digitale produkter og ydelser kan forbedres, også set i forhold til jeres forretningsmål. 

Til det formål udvikler vi validerede forslag (prototyper, koncept og beskrivelser) af digitale løsninger, så I kan teste jeres antagelser om den adfærd, der skal styrkes og skabe værdi.

På den måde træffer vi beslutninger - ikke på gætterier - men på faktuel viden og data. 

Metodiske greb vi arbejder med

 Webteknologier og open source

Vi er de stolte skabere af mange digitale løsninger de seneste 10+ år, særligt har vi stor erfaring med at udvikle og drifte komplekse webløsninger i en lang række teknologier. Vi laver typisk digitale løsninger, som enten munder ud i hjemmesider, hybrid-apps (til smartphones) eller rene integrationer mellem systemer. Og mange gange lidt af det hele.

Vores teknologistack er primært baseret på open source systemer og frameworks, som som du kan se her, så går det lige fra traditionel Drupal, Laravel, Symfony og tilsvarende PHP frameworks over til en javascript stack, primært bestående af ReactJS, NodeJS og TypeScript. Men vi arbejder også med Cloud Functions og Machine Learning.

Teknologier vi arbejder medSystemintegrationer

Integration af data og systemer

Vi arbejder ofte med komplekse datamodeller, hvor mange systemer skal bindes sammen, og hvor indholdet skal præsenteres i et brugervenligt format. Det betyder, at vi i næsten alle vores projekter arbejder op imod andre API’er, udveksler data mellem API’er og ikke mindst er med til at specificere, hvordan jeres API skal fungere. Der ligger rigtig meget arkitektur- og forretningsforståelse i den slags arbejde, og dette er noget, vi excellerer i og har virkelig meget erfaring med.

Hvad vi har lavet

Integrationer med bagvedliggende forretningssystemer fx Microsoft CRM, Salesforce og Odoo for bare at nævne et par stykker. Vi har bygget bro mellem et hav af interne systemer for fx Novasol, DONG, COOP, DR og bibliotekssektoren.

Integrationer med forskellige SSO-systemer (single-sign-on) fx Microsoft Active Directory, NemID, Uni-login, WAYF og interne SAML baserede systemer har vi også lavet mange af.

Og så selvfølgelig integration med en række betalingssystemer, fx MobilePay, DIBS og Quickpay.

Hybrid-apps og PWA'er

Vidste du, at vi er særligt kompetente inden for udvikling af hybride apps? 

Når vi arbejder med hybrid apps, så sker det typisk i Ionic + React samt React Native, eller også arbejder vi med rene PWA’er

Spændingsfeltet mellem mobiloptimeret website til en fuld native app er utroligt interessant, og det rykker sig hele tiden. Der er mange fordele i fht. pris og udviklingshastighed - men også en række begrænsninger og ulemper, så det kræver viden, erfaring og omtanke at vælge rigtigt.

 

PWA eksempel

☁️Cloud-hosting, drift og support ☁️

Hosting

Vi kan hoste og drive dine forretningskritiske systemer i cloud baserede løsninger. Grundlæggende er der to overordnerede muligheder at tage stilling til; PaaS hosting Setup eller Managed Public Cloud. Alt fuldt GDPR compliant.

Vi tager fuldt ansvar for, at dine systemer er tilgængelige og performer godt. Det gør vi ved at konfigurere, administrere og monitorere dine applikationer og websites.

Læs mere om hvad vi tilbyder af hosting muligheder her.

Drift og support

Vi tager fuldt ansvar for de digitale løsninger vi søsætter. De skal løbende vedligeholdes, optimeres og videreudvikles, og det vil vi gerne gøre nemt for dig.

Og hvis din løsning er kritisk for dig, så kan vi også tilbyde SLA-aftaler, og tilmed 24/7 support hvis du ønsker det.

Læs mere om vores supportaftaler her.

DevOps - når driften også bliver agil

Fokus på kvalitet

Vi har altid stræbt efter at levere meget høj kvalitet i vores arbejde. Derfor har vi - selv langt før der var noget der hed “DevOps” - haft fokus på de discipliner som begrebet omfavner.... Det handler både om værktøjer og automatisering - men det handler i høj grad også om at få organisationen til at spille sammen, og sørge for at udvikling og drift ikke er hinandens modsætninger. Det er et nyt mindset.

For dig som kunde, så handler det om at få agilitet, effektivitet og stabilitet ind i driften af systemerne, og gøre det nemt, hurtigt og billigt at få tingene til at ske. 

For hvem vil ikke gerne kunne release mange gange om dagen uden at være nervøs? Det kan lade sig gøre.

Så hvad kan vi?

På værktøjssiden

  • Vi er eksperter i automatiseret test, continuous integration (fx GitHub Actions og CircleCI), continuous delivery. Grundlæggende kan vi sikkert sørge for at ændringer kommer fra udviklerens miljø til produktion nemt, sikkert og hurtigt.
  • Andre ting vi er særligt gode til: Docker baserede setups, både i udvikling og produktion (og selvfølgelig Kubernetes). 
  • Vi har arbejdet professionelt med komplekse setups i både Google Cloud Platform og Microsoft Azure. 

På organiseringssiden

  • Vi kan hjælpe med at få udvikling og drift til at arbejde sammen. Det handler om organisering, værktøjer, mindset, agilitet og fælles forståelse for mål og værdiskabelse. 
  • Det handler om økonomistyring og mandat.
  • Det handler og sikkerhed og governance.
Det var alligevel meget...

Vil du høre mere?

Som du nok kan se, så har vi en stor kompetence-palette™. Er du i tvivl eller har spørgsmål til netop din virksomhed? 

Så tag endelig fat i Rasmus.

rasmus@reload.dk

30224545