Mads tegner

Om os

Vi er ikke helt normale!

Eller mere korrekt vi er ikke som de andre. Det bryster vi os i hvert fald af. Af samme årsag passer vi heller ikke til alle projekter - eller kunder. Er vi et godt match til dig? Det er ikke sikkert, men lad os finde ud af det.
Ring til os, så brygger vi en kop kaffe eller byder på en frokost. En slags første date – og derefter kan vi se, om vi har en fælles fremtid?

Vi ved, det kan virke ufattelig forkælet, arrogant og useriøst at lægge ud med at se dig an. Især i en verden hvor vi burde være glade for enhver krone vi kan tjene, og enhver kunde vi kan få igennem butikken.

Men det er netop her, vi adskiller os fra andre.

Faglighed og samarbejde - ja tak

Vores primære fokus er ikke kronen der kan tjenes, eller kunden der skal gennem butikken. Vores fokus er de fagligt udfordrende projekter, de helt rette mennesker og det gode samarbejde. Derved får vi alle en succesoplevelse.

For os er succeshistorierne det, der giver vores virksomhed liv og lander den næste opgave. Det er vores levebrød. Og din garanti!

Reloads historie - den ultrakorte version

Rasmus og Kasper grundlagde Reload i 2010. Deres ambition var at skabe arbejdspladsen, hvor de selv gerne ville være ansat. Et sted hvor der var fokus på fagligheden og kvaliteten. En virksomhed som kunne tiltrække Danmarks dygtigste Drupal-udviklere.

Kontakt os

Reload A/S
Suomisvej 2, 2. sal
DK-1927 Frederiksberg
CVR nr. 31768500

kontakt@reload.dk
Tlf: +45 71 99 05 55

Hvad siger kunderne?

For at få kunderne på banen har vi interviewet nogle af vores kunder i interviewserien Reload Udefra.

Vores medarbejdere

Out & about

Vi har mange holdninger til webudvikling og nyder at diskutere og dele vores viden. Se en film fra et af vores gå-hjem møder.

Se slides her

Her bor vi

Vi slår vores folder på indre Frederiksberg i et sweet spot lige ved Søerne.

Vi tror på, at vi gør en forskel gennem dygtighed, ærlighed og åbenhed.
Vi udfordrer og forbedrer konstant os selv og vores omverden.