hvem er vi
Mennesker med holdninger

Vi er 20+ dedikerede medarbejdere

For os er det menneskene, der er det væsentlige. Hos Reload er vi dybt forskellige, men forankrede i de samme værdier.

Strategi, teknologi og organisation skal udvikles agilt for at virke i virkeligheden

Alle løsninger ser gode ud i en powerpoint. For os er det afgørende, at de virker i virkeligheden. Derfor arbejder vi sammen i agile teams, som kontinuerligt agerer på læring fra din virkelighed - fra første idé om en ny forretningsmodel til den løbende forbedring af en løsning.

100 % gennemsigtighed og tillid er nøglen til at lykkes 

Løsninger, der virker i virkeligheden tåler dagens lys fra dag ét. Derfor er vores processer gennemsigtige for alle i teamet, og vi udstiller den viden, vi får undervejs. Du vil erfare, hvad 100 % gennemsigtighed betyder, når du får din første sprintrapport i hænderne fra os. 

Modsætningsforholdet mellem kunde og bureau skal droppes

Alle bureausamarbejder lover godt på et salgsmøde. Men fungerer samarbejdet ikke i virkeligheden, gør løsningen det heller ikke. Derfor stiller vi krav og siger nej til projekter, hvis vi ikke er det bedste match. 

Arbejdsglæde er en forudsætning for de bedste løsninger

Vi tror ikke på stress og konstant arbejdspres som vejen frem for fantastiske løsninger. Derfor vælger vi en anden vej. Hvor vi vægter mennesker over forretning. Meningsfuldt samarbejde over kroner og ører. Det er vores vej til arbejdsglæde og din garanti for dygtige og passionerede mennesker. 

Reloads historie - den ultrakorte version

Rasmus og Kasper grundlagde Reload i 2010. Deres ambition var at skabe den arbejdsplads, de selv drømte om at være ansat i. Et sted som kunne tiltrække de dygtigste og mest empatiske mennesker. En virksomhed hvor der var fokus på fagligheden og kvaliteten. Og hvor det ikke handlede om at lande projekter, men om at bidrage med værdifuld forandring til de rigtige kunder. Idéen fik hurtigt vind i sejlene og med tiden er kursen fortsat med større sejl.

I dag er vi et succesfuldt digitalt bureau bosat i København - eller rettere på Suomisvej på Frederiksberg. Men vi er stadig helt og aldeles styret af af vores værdier.        

Udforsk vores værdier


Vores manifest

Vi vil redefinere din oplevelse af at være kunde hos et bureau. Vi vil yde reel og ærlig rådgivning, der er forankret i virkeligheden og derved i reelle behov. 
Vi vil være den bedste digitale guide du kan finde i en evig foranderlig verden. Vi vil føre dig sikkert igennem den digitale vildmark. Vi vil være din vigtigste samarbejdspartner og den rådgiver du stoler mest på.

Vores vej brolægger vi med dygtighed, ærlighed og et agilt mindset. Vores værktøjer er logisk sans, en holistisk tilgang og evnen til at identificere de rigtige problemer og vejen frem, således vi i fællesskab kan forløse dit digitale potentiale.

Vi vil skabe symbiose mellem forretning, mennesker og teknik. Vi vil bygge den digitale bro mellem din organisation og de mennesker du skal nå. For at kunne det, så tror vi på, at der skal skabes en stærk relation mellem os, således vi kan opnå den tillid og dét samarbejde, der for alvor kan ændre ting. Det kræver en forandringsvillighed. Hos os, fordi vores verden hele tiden udvikler sig, og vi skal tilpasse os dine behov. Hos dig, fordi alle digitale projekter er transformationer. Så dit mindset skal være agilt. Eller du ønsker vores hjælp til til at lære at arbejde ærligt og agilt. Så du skal være klar på at blive udfordret. Det er måden vi ændrer status quo og vokser. Det giver mening, arbejdsglæde og resultater.

Som virksomhed ønsker ikke at være størst, men vi ønsker at være de bedste. Vi tror på autonomi og personligt ansvar i et stærkt fællesskab. Vi vægter kvalitet over kvantitet, og vælger med omhu både vores medarbejdere og kunder. Derfor udvikler vi løsninger i verdensklasse, når vi er bedst. 

Vi er en forretning - men først og fremmest er vi mennesker. Dygtige, empatiske og passionerede mennesker der nyder hinandens samvær i jagten på at skabe den bedste arbejdsplads og de rigtige løsninger. Mennesker, som elsker at vokse fagligt og personligt, løse problemer og bygge ting. Ting der gør en forskel. Løsninger vi kan være stolte af. 

Opnår vi dét, så lykkes vi sammen. Så bliver din succes vores succes.