Om os billede
Om os

Mennesker med holdninger

Strategi, teknologi og organisation skal udvikles agilt for at virke i virkeligheden

Alle løsninger ser gode ud i en powerpoint. For os er det afgørende, at de virker i virkeligheden. Derfor arbejder vi sammen i agile teams, som kontinuerligt agerer på læring fra din virkelighed - fra første idé om en ny forretningsmodel til den løbende forbedring af en løsning.

100 % gennemsigtighed og tillid er nøglen til at lykkes 

Løsninger, der virker i virkeligheden tåler dagens lys fra dag ét. Derfor er vores processer gennemsigtige for alle i teamet, og vi udstiller den viden, vi får undervejs. Du vil erfare, hvad 100 % gennemsigtighed betyder, når du får din første sprintrapport i hænderne fra os. 

Modsætningsforholdet mellem kunde og bureau skal droppes

Alle bureausamarbejder lover godt på et salgsmøde. Men fungerer samarbejdet ikke i virkeligheden, gør løsningen det heller ikke. Derfor stiller vi krav og siger nej til projekter, hvis vi ikke er det bedste match. 

Arbejdsglæde er en forudsætning for de bedste løsninger

Vi tror ikke på stress og konstant arbejdspres som vejen frem for fantastiske løsninger. Derfor vælger vi en anden vej. Hvor vi vægter mennesker over forretning. Meningsfuldt samarbejde over kroner og ører. Det er vores vej til arbejdsglæde og din garanti for dygtige og passionerede mennesker. 

Vi er 20+ dedikerede medarbejdere

For os er det menneskene der er det væsentlige. Hos Reload er vi dybt forskellige, men forankrede i de samme værdier.

Reloads historie - den ultrakorte version

Rasmus og Kasper grundlagde Reload i 2010. Deres ambition var at skabe den arbejdsplads, de selv drømte om at være ansat i. Et sted som kunne tiltrække de dygtigste og mest empatiske mennesker. En virksomhed hvor der var fokus på fagligheden og kvaliteten. Og hvor det ikke handlede om at lande projekter, men om at bidrage med værdifuld forandring til de rigtige kunder. Idéen fik hurtigt vind i sejlene og med tiden er kursen fortsat med større sejl.

I dag er vi et succesfuldt digitalt bureau bosat i København - eller rettere på Suomisvej på Frederiksberg. Men vi er stadig helt og aldeles styret af af vores værdier.        

Udforsk vores værdier

Vores manifest

Vores vision er at redefinere oplevelsen at være kunde hos et bureau. Vi vil yde reel og ærlig rådgivning - og vi vil sørge for at den forretningsstrategi, der bliver lagt, er forankret i virkeligheden.

Vi vil være den bedste digitale guide, du kan finde i en evig foranderlig verden. 

Vores vej brolægger vi med dygtighed. Vores værktøjer er logisk sans, dyb teknisk forståelse og evnen til at identificere de rigtige problemer, således vi i fællesskab kan lave den bedste løsning, der forløser jeres digitale potentiale.

Vi vil skabe symbiose mellem forretning og teknik. Vi vil bygge den digitale bro mellem din organisation, og de mennesker du skal nå. For at kunne det, så tror vi på, at der skal skabes en stærk relation mellem os, således vi kan opnå den tillid og dét samarbejde, der for alvor kan ændre ting.

Det kræver en forandringsvillighed. Hos os, fordi vores verden hele tiden udvikler sig. Hos dig, fordi alle digitale projekter er transformationer. Så dit mindset skal være agilt. Eller med vores hjælp blive agilt. Så du skal være klar på at blive udfordret. Det er måden, vi ændrer status quo.

Opnår vi dét, så lykkes vi sammen. 
Dér opnår vi fælles succes.

Vi debatterer ofte vores eksistensgrundlag, og hvilke værdier der er de vigtigste for os. Diskussionerne udstikker retningen for Reload, hvilke kunder vi vælger, hvem vi ansætter, og hvilke initiativer vi sætter i søen. 

Vil du med på rejsen?

I vores nyhedsbrev fortæller vi om vores metoder, vores holdninger og vores organisering. Spring ombord.