Mads tegner

Om os

Vi er ikke helt normale!

Eller mere korrekt vi er ikke som de andre. Det bryster vi os ihvertfald af. Af samme årsag passer vi heller ikke til alle projekter - eller kunder. Er vi et godt match til dig? Det er ikke sikkert, men lad os finde ud af det.
Ring til os, så brygger vi en kop kaffe eller byder på en frokost. En slags første date – og derefter kan vi se, om vi har en fælles fremtid?

Vi ved, det kan virke ufattelig forkælet, arrogant og useriøst at lægge ud med at se dig an. Især i en verden hvor vi burde være glade for enhver krone vi kan tjene, og enhver kunde vi kan få igennem butikken. 

Men det er netop her, vi adskiller os fra andre. 

Faglighed og samarbejde - ja tak

Vores primære fokus er ikke kronen der kan tjenes, eller kunden der skal gennem butikken. Vores fokus er de fagligt udfordrende projekter, de helt rette mennesker og det gode samarbejde. Derved får vi alle en succesoplevelse. 

For os er succeshistorierne det, der giver vores virksomhed liv og lander den næste opgave. Det er vores levebrød. Og din garanti!

Reloads historie - den ultrakorte version

Rasmus og Kasper grundlagde Reload i 2010. Deres ambition var at skabe arbejdspladsen, hvor de selv gerne ville være ansat. Et sted hvor der var fokus på fagligheden og kvaliteten. En virksomhed som kunne tiltrække Danmarks dygtigste Drupal-udviklere. 

Kontakt os

Reload! A/S
Suomisvej 2, 2. sal
DK-1927 Frederiksberg
CVR nr. 31768500

kontakt@reload.dk
Tlf: +45 71 99 05 55

Hvad siger kunderne?

For at få kunderne på banen har vi interviewet nogle af vores kunder i interviewserien Reload Udefra. 

Vores medarbejdere

 • Camilla er vores kyndige kontorånd, der sørger for, at vores kontorer spiller, og at her er pænt og rart at være. Resten af staben kan roligt koncentrere sig om arbejdet frem for at rende hvileløst rundt efter blyanter og kaffebønner eller rende til bageren efter mælk. Camilla forsøder vores hverdag med levende lys, blomster og store smil og har allerede, i den korte tid hun har været her, tilvænnet os en nærmest daglig dosis syndig kage.  
   
  Hos Reload har Camilla også en administrativ rolle, bl.a. holder hun styr på dataindsamling, timeregistrering og fakturering. Camilla er daglig ansvarlig for vores kontorfællesskab Liftoff herunder rekruttering af nye kontormedlemmer. 
   
  Camillas livsfilosofi er at have prioriteringerne i orden, så hun kan vågne glad op hver morgen. Tidligere var det Dansk Design Center, der havde fornøjelsen af Camilla, her var hun projektleder. 
   
  Det har vist sig, at Camilla er en ret så sammensat person. Når hun ikke farer Danmarks land og rige rundt på motorcykel med sin yndede kæreste, smager hun sig igennem et rigt repertoire af naturligt produceret vin. Det er vigtigt at dyrke de tre passioner: Motorcyklen, manden og vinen.   
   

  Camilla Engberg
  Office Manager
  61664826
 • Dansk-skotske Preben Arentoft er projektleder hos Reload og er særligt god til at skabe relationer og agere limen i ethvert team. Preben opfanger hurtigt behov og og spotter, hvis folk taler forbi hinanden. Preben er drevet af lysten til at optimere processer og få projekter til at lykkes. Hans til tider cowboy-agtige tilgang til projektledelse udmønter sig i at være synlig som projektleder, disciplineret og frem for alt ikke at forskanse sig bag en skærm. 
   
  Preben er kontorets lattermilde drillepind, der kærligt uddeler kælenavne og tvetydigt stiller frisk frugt frem til nøje udvalgte kolleger. Preben har tidligere gjort sig bemærket hos bl.a. Berlingske, Børsen og Peytz. 
   

  Preben Arentoft
  Projektleder
  25946844
 • Michael Søby Andersen opdagede hurtigt tastaturet og dets muligheder. Allerede som 12-årig begyndte han at udforske det første hjørne af kodens omfattende verden. Der gik ikke længe, før han begyndte at lære sig selv kodesproget PHP. Han udviklede på projekter af alskens art og startede snart sin egen virksomhed.

  Før han blev projektleder, arbejdede han som udvikler på at få det nye dr.dk i luften. Allerede efter én måned stod det klart for omgivelserne, at Michael skulle tilbydes en plads i arkitektgruppen. Det blev også tydeligt for Michael, at han drages mest af at arbejde med de overordnede linjer. 
   
  Når det gælder projektledelse, bliver Michael også draget af de udfordringer, der ligger i at få personer med forskellige fagligheder til at samarbejde om en fælles vision. Michael er god til at kaste sig ud på usikker grund for derigennem at lære. Han elsker udfordringer og lærer gerne helt nye områder at kende ved bare at smøge ærmerne op og komme i gang og ved at observere andre. 
   
  Tendensen til at forbedre og optimere er ikke afgrænset til kontoret. Michael har en forkærlighed for biler fra 80’erne og 90’erne, som får et nyt liv, i hvert fald midlertidigt. De sidste 4 år har Michael ejet og arbejdet sig igennem 12 forskellige biler. Som så meget andet i sit liv har han på bilfronten lært sig selv det, der skulle til gennem interesse, lyst og nysgerrighed. 
   

  Michael Søby Andersen
  Teknisk projektleder
  61773010
 • Zaida Lacoma Berndorff er kommunikationsansvarlig i Reload. Det var Zaidas forkærlighed for kloge-åger, der bragte hende til Reload. Når udviklerne bevæger sig ud i forklaringer, der kommer ud i galaksen, må Zaida hive dem ned på planeten for en stund. 

  Hos Reload tegner Zaida både de strategiske penselstrøg og holder hånd i hanke med viften af kommunikationsinitiativer. Zaida skal udbrede den viden og den generelle awesomeness, der bliver genereret i Reload, så de rigtige kunder selv finder vejen til El Dorado. 

  Zaidas arbejde handler ofte om at skære tingene til og få det komplekse gjort håndgribeligt, gerne ved hjælp af identifikation og personliggørelse. Hun sørger for, at oplevelsen af Reload er konsistent over alle platforme, og at den hele tiden afspejler de mennesker, der udgør Reload. 

  Zaida elsker at dykke ind i andre menneskers (krøllede) hjerner og prøve at forstå, hvorfor vi mennesker agerer, som vi gør. Både når det gælder hvilke faktorer der spiller ind på menneskers ofte irrationelle beslutningsprocesser, men også hvad der fascinerer og driver folk. I Reload er der dog ingen tvivl om, at Zaida primært er drevet af chokolade.

  Før Zaida satte sine ben hos Reload, arbejdede hun som kommunikationsrådgiver og ekstern lektor i strategisk kommunikation på Roskilde Universitet.

  Zaida Lacoma Berndorff
  Kommunikationsansvarlig
  60103508
 • Udvikler Carsten Høyer er gået fra at formgive kunst til at trylle med kode. Efter at have betrådt gaderne i Århus det meste af sit liv, foldede Carsten sig ud på Kunstakademiet i Hamborg. Professorvældet i det germanske blev dog skiftet ud med datalogi og kommunikation på RUC. Det kastede en stilling som webkonsulent af sig, og siden hen blev han teknisk projektleder med Drupal som område. Carsten kunne ikke holde fingrene fra kode og har nu kastet sig over lidenskaben på fuld tid. 
   
  De mange roller har givet Carsten en værdifuld forståelse for den overordnede proces og de forskellige behov og perspektiver, projektledere, kunder og udviklere har. Carsten er en all-round udvikler og kommer på sigt til at arbejde med arkitektur og frontend teknologier. På trods af, at Carstens titel som udvikler er helt ny, er han allerede certificeret Drupaludvikler.    
   
  Jo mere man lærer Carsten at kende, desto mere afsløres det, hvilken bred vifte af interesser manden besidder. Carsten komponerer fx c-sound musik, modellerer figurer, klatrer og tegner på sit loftsrum ind imellem den daglige vuggestjans. Carsten blev nemlig fornyligt beriget med en lille datter.  
   

  Carsten Høyer
  Udvikler
  93907657
 • Gennemsnitshøjden i Reload trængte til at få et nøk opad. Man er nemlig ikke i tvivl, når Thomas Slott gør sin entre, han fylder i både omfang og tilstedeværelse. Thomas er en eventyrlysten mand, som modigt har grebet de chancer, livet har budt ham. Hans fortid som rockstjerne har ført ham kloden rundt.

  I Los Angeles boede han med bandet Pride iblandt jødiske russere nær Santa Monica Boulevard i West Hollywood. På Mallorca spillede han med sit Beatles cover band ikke mindre end 250 koncerter på 7 måneder, hvor publikum hver aften oplevede en transformation fra “Love Me Do” perioden med mop top hår og jakkesæt til den psykedeliske Sgt. Pepper periode. Hjemlandet er ej heller blevet snydt.  Med bandet The Prostitutes har Thomas’ guitarspil lydt gennem gennem alle Københavns kringelkroge.
   
  En dag hørte Thomas dog skolebænkens kalden og kastede sig dedikeret over webstudierne.  Hurtigt strømmede der kode ud af Thomas’ fingre til gavn for store og små kunder. Koden førte ham til Peytz og dernæst til en start up. Thomas har nu hængt jakken fast hos Reload, hvor Thomas primært kommer til at arbejde med front-end og brugeroplevelse, som er Thomas’ speciale. 
   

  Thomas Slott
  Udvikler
  21566226
 • Achton Smidt Winther er udvikler og kommer fra en stilling som teknisk chef hos Peytz. Achton ville gerne have en dybere faglig ballast og søgte derfor til Reload. Achton er et ideologisk menneske, som er velfunderet i både sin tilgang til open source og til forretningsudvikling.

  Ifølge Achton er open source en stille revolution med dets værdier om åbne data. Den åbne viden betyder, at man kan undgå at udvikle de samme løsninger og i stedet står på skuldrene af hinandens arbejde. Fra ledelsen skal der være et ideologisk mindset, som forener forretning med at give tilbage til systemet.
   
  Heldigvis går det hånd i hånd med det paradigmeskifte, webudvikling gennemgår i disse år. Achton er begejstret over, hvordan der med den nyeste version af Drupal er åbnet op, så kode kan bruges bredt over flere platforme. Det giver mulighed for nye former for samarbejde og mulighed for at udvikle kode, som kan bruges udenfor Drupal. 
   
  Achton tror på, at en stærk og forretningsdygtig organisation er en, hvor folk får lov til at blive bedre og udvikle sig og ikke bliver fastholdt i teknologier og gamle systemer, fordi der ikke er tid eller råd til at prøve nyt. Det vidner om, at virksomheden er i stand til at bevæge sig og fornye sig selv. 
   
  I sin fritid følger Achton udviklingen indenfor Internet of Things, særligt en tendens der hedder Ambient Information. Han er selv aktiv indenfor DIY elektronik projekter. Her findes der communities, hvor folk kombinerer fx glas- og trækunst med dioder og wifi. Fantasien får frit løb, og børnene Luca og Theodor bliver naturligvis flasket op med hænderne dybt nede i disse ambitiøse tech-projekter, hvoraf seneste skal sendes op i stratosfæren. 
   

  Achton Winther
  Udvikler
  40989808
 • Benjamin Rasmussen startede med at være frontend udvikler, men nyder nu diversiteten og udfordringen i at udforske både front og backend. Med en uheldigt timet virus på balancenerven var Benjamin i fare for at gøre et lidt særpræget og beruset førstehåndsindtryk til jobsamtalen. Hans sande kvaliteter skinnede heldigvis igennem.

  Benjamin har et stort talent for at tegne og har derfor også en fortid som grafisk designer in spe. Benjamin har arbejdet målrettet mod at blive ansat i Reload og holder disciplinen højt med en ydmyg tilgang til sit fag og en stor villighed til at lære.

  Benjamin ynder den tillid og frihed, der er i Reload, som gør det muligt at udvikle sig løbende og kunne finde nye, innovative løsninger. Benjamin er ung og fri og har derfor en masse tid til at pleje sine interesser. Den eneste sport, Benjamin dog kan holde ud er boulding, som er indendørs klatring. Når han mange meter over jorden har travlt med at fokusere på at komme videre op, opnår han en meditativ og rolig tilstand. Da Benjamin har en stor interesse for sprog, og da dansk, ifølge Benjamin, ikke er et særligt romantisk sprog, lærer han hver dag nye, og i særdeleshed spanske, gloser.  

  Benjamin Rasmussen
  Udvikler
  22829529
 • At tale med projektleder Christina Mumm er som at opholde sig i et skatkammer, der udfolder sig mere og mere. Christina sætter billeder på alt, hvad hun siger og efterlader sig et dybsindigt indtryk. 

  Det undrer ingen, at Christina har en fortid som sand globetrotter. Christina er født i Sydafrika, er opvokset i Indien, Australien, Skotland og Malaysia og har sin mastergrad fra England. Kulturen i hendes barndom spændte fra skriveblæk, skoleuniform og latinundervisning til hjemmebyggede drage-konkurrencer på klipperne ved Mumbais kyst, gemmeleg blandt overvældende hule-skulpturer af guden Shiva og vandreture dybt inde i Malaysias skovområder. 

  Ud af alle disse oplevelser er kommet en person med interesse for mennesker, stor empati og åbenhed og en særlig evne til at observere ting udefra. Hun har lært at komme ud på dybt vand og overleve og navigere i uvante omstændigheder. Det passer heldigvis som hånd i handske med den agile tankegang, som afspejler en virkelighed, hvor alt kan være anderledes i morgen, og hvor det er vigtigt ikke at binde sig til fortiden. 

  Christina hjælper kunder til at komme ud over deres vante metoder og over i et digitalt mindset, der kan bane vejen for nye måder at se deres forretning på. Et nyt website alene er sjældent det, som sikrer fremtiden. Derfor foretrækker Christina at bevæge sig ud over den traditionelle projektlederrolle og tage skridtet ind i kundens domæne for at kunne støtte som forandringsagent.

  I Christinas mange år på kundesiden oplevede hun utallige konsulenter med forførende, men ofte desværre virkelighedsfjerne power point præsentationer. Det var noget af det, som fik hende til passioneret at arbejde for at opløse den traditionelle kunde-leverandør rolle. Hun slipper aldrig fokus på, at det handler om at skabe meningsfulde og brugbare digitale produkter sammen.

  Christina Mumm
  Projektleder
  25944009
 • Er man sammen med Mathias, er man i godt selskab. Mathias er så videbegærlig, at man ikke kan undgå at blive klogere, skulle man vælge at fordybe sig i en samtale.
   
  Parolen “jo mere komplekst, desto bedre” har drevet Mathias, fra han var helt lille. En stor nysgerrighed for, hvordan ting fungerer har fået Mathias til at eksperimentere med alt fra filosofi, musikinstrumenter, kaffebrygning og computersystemer - for bare at nævne nogle få. Mathias har det i blodet, han kommer fra en eksperimenterende familie, særligt inden for det musikalske. Selv mestrer han keyboard, guitar, sang, klaver og komponerer klassisk musik. 
   
  Mathias søger på én gang det logiske og det kreative og blev derfor hurtigt fascineret af kodens verden og dens utallige måder at løse problemer på. Mathias holder sig også opdateret inden for området, hvor kvantefysik og filosofi overlapper, særligt viden om hvordan hjernen opfatter signaler, og hvad vi får det til at betyde. 
   

  Mathias Larsen
  Udvikler
  22317464
 • At få Boline Skjødt ind på adressen har genereret endnu flere smil og gode stunder på kontoret. Selvom hun er den næstyngste på kontoret, synes hun selv, hun har indtaget en form for mor-rolle. Boline sørger sit ypperste for, at kontoret er et rart sted at være, og at folk er i godt humør.

   Ifølge Boline er det en taknemmelig rolle -  kommer hun med kage eller slik, kvitteres der med klapsalver.

   Boline har rejst en del i Indien, og det har efterladt hende med en forkærlighed for Bollywood film. Heldigvis har hun selv gjort sig bemærket i en af slagsen. Som blond statist skulle hun spendere en hel nat i et forladt supermarked. Hun fik 100 Rupies og et aftensmåltid for det.

   Udover at være en meget elskværdig person, er Boline også geschäftig. Fx har hun dyrket Grand Prix gymnastik, siden hun var 5 år gammel. Værende et lidt sippet barn passede det som fod i hose med en sportsform præget af disciplin og strikse regler. Det har nu heller ikke været et minus, at sportsgrenen hylder kjoler, koreografi og utrolige mængder af glimmer.

   I en anden boldgade er Boline fascineret af, hvad religiøse konflikter kan gøre ved et samfund. Når Boline ikke forsøder vores liv på kontoret, læser hun derfor religionsvidenskab.

   

   

  Boline Kristine Skjødt
  Office Assistant
  71990555

Out & about

Vi har mange holdninger til webudvikling og nyder at diskutere og dele vores viden. Se en film fra et af vores gå-hjem møder.  

Se slides her 

Her bor vi

Vi slår vores folder på indre Frederiksberg i et sweet spot lige ved Søerne.  

Vi tror på, at vi gør en forskel gennem dygtighed, ærlighed og åbenhed.
Vi udfordrer og forbedrer konstant os selv og vores omverden.