Cloud og hosting

Hosting og drift
Det digitale skal i skyen

Vi kan hoste og drive dine forretningskritiske systemer i cloud baserede løsninger. 

Vi tager fuldt ansvar for, at dine systemer er tilgængelige og performer godt. Det gør vi ved at konfigurere, administrere og monitorere dine applikationer og websites.

Det vil sige, at vi kan tilbyde et fuldt drifts setup, hvor vi tager os af det hele, og du derfor kun skal fokusere på, hvordan din forretning kan blive bedre.

Når det kommer til hosting, så har vi grundlæggende to muligheder:

 

PaaS - Platform.sh

til de simple behov

Til de mindre komplekse webprojekter er vi partnere med Platform.sh, som er et glimrende og ganske billigt PaaS hosting setup.

Her hoster vi kunder og sites som fx ATP.dk, DDS.dk, Balder.dk - og Reload.dk, som du er på lige nu. Og det er med absolut konkurrencedygtige priser, der starter omkring 1000 kr. pr. måned.

Managed Public Cloud - GCP

til når det skal være skræddersyet

Er behovet mere avanceret, eller er der særligt hårde krav til performance, oppetid og fleksibilitet, så er vi specialister i Google Cloud Platform (GCP) og i Kubernetes i særdeleshed. 

Vi hoster forretningskritiske sites på denne platform, såsom lokalbolig.dk, men også systemer for den danske og islandske bibliotekssektor. 

Når vi drifter jeres cloud løsning, sikrer vi løbende, at alle services og applikationer er opdaterede og sikre. Vi sørger for backup, og vores driftsteam er tilgængeligt 24/7/365 og vil proaktivt tage affære i tilfælde af problemer.

Priserne varierer afhængig af behov, men starter typisk ved et par tusinde kr pr måned.

Begge løsninger indeholder

  • Administration af services og applikationer
  • Vedligeholdelse og opdateringer
  • Sikker infrastruktur og løsninger
  • Daglig backup
  • 24/7/365 overvågning
  • GDPR compliance
  • Meget kort binding (1 måned)
Vil du vide lidt mere?

Tag fat i Kasper

Vores CTO, Kasper Garnæs, kan fortælle dig meget mere om hosting mulighederne, og hvad der ville give mening i jeres situation. 

Tlf 29725957

kasper@reload.dk