Zaida Lacoma Berndorff
Kommunikations konsulent

Zaida Lacoma Berndorff

zaida@reload.dk

60103508

Zaida Lacoma Berndorff er kommunikationskonsulent i Reload. Det var Zaidas forkærlighed for kloge-åger, der bragte hende til Reload. Når udviklerne bevæger sig ud i forklaringer, der kommer ud i galaksen, må Zaida hive dem ned på planeten for en stund. 

Hos Reload tegner Zaida både de strategiske penselstrøg og holder hånd i hanke med viften af kommunikationsinitiativer. Zaida skal udbrede den viden og den generelle awesomeness, der bliver genereret i Reload, så de rigtige kunder selv finder vejen til El Dorado. 

Zaidas arbejde handler ofte om at skære tingene til og få det komplekse gjort håndgribeligt, gerne ved hjælp af identifikation og personliggørelse. Hun sørger for, at oplevelsen af Reload er konsistent over alle platforme, og at den hele tiden afspejler de mennesker, der udgør Reload. 

Zaida elsker at dykke ind i andre menneskers (krøllede) hjerner og prøve at forstå, hvorfor vi mennesker agerer, som vi gør. Både når det gælder hvilke faktorer der spiller ind på menneskers ofte irrationelle beslutningsprocesser, men også hvad der fascinerer og driver folk. I Reload er der dog ingen tvivl om, at Zaida primært er drevet af chokolade.

Før Zaida satte sine ben hos Reload, arbejdede hun som kommunikationsrådgiver og ekstern lektor i strategisk kommunikation på Roskilde Universitet.