Sofie Elmgren

Sofie Elmgren

Projektleder

Sofie Elmgren

sofie@reload.dk

61680746

Sofie er en kvinde, som er til stede, hvor hun er, og kaster sig ind i livet med alt, hvad hun har - og det er ikke lidt. Hun er god til at sætte ny kurs og skifte retning, når der er brug for det - både i rollen som agil projektleder og i livet generelt.

Den agile tilgang er ikke et nyt fænomen i Sofies liv. Med to hjem og fire kærlige forældre fik Sofie allerede fra barnsben et bredt perspektiv på tilværelsen og en evne til at tilpasse sig skiftende omgivelser. I folkeskolen startede Sofie for eksempel som en stille pige, der var mest optaget af sin bedste veninde og deres fælles interesser: Kim Larsen og Super Mario. Men da veninden flyttede ud af byen, slog Sofie øjnene op til en ny virkelighed. Kim Larsen-pladen blev skiftet ud med en Hanson cd på én dag - og Sofie begyndte at blande sig i timerne fra sin nye plads på første række.

Hårdt arbejde og flid blev hendes ledestjerne i årene, der fulgte. Et år på efterskole med frihed, dreadlocks og bålsang indprentede dog også nogle andre værdier. Dualiteten mellem faglig stræben og kreativ udfoldelse fulgte Sofie ungdommen igennem, hvor hun fik gymnasiets højelse snit for derefter at uddanne sig til moderne danser.

Sofie ville skabe oplevelser. Så da der ikke var mere at hente for Sofie i dansens verden, startede hun i stedet på Roskilde Universitet for at uddanne sig inden for oplevelsesdesign, kommunikation og virksomhedsstudier. Hendes dedikation til studierne skaffede hende en praktikplads i det digitale kommunikationsbureau, Operate, hvor hun i fire år kastede al sin energi i at udvikle og lede alt fra digitale løsninger, kampagner og kommunikationsstrategier.

Hun mødte kæresten Magnus en nytårsaften, og det blev starten på et forandret liv med nye prioriteter. På kort tid blev kollektivet med høns i haven og hamp på taget skiftet ud med egen lejlighed og en hverdag med mere ro og en sund dæmper for blusset. Intet trumfer i dag deres søn August, som fungerer som det perfekte filter til at selektere i livets mange tilbud.

Sofie er kommet til Reload efter en stilling som digitaliseringskonsulent i Københavns Kommune, hvor hun blandt arbejdede med brugerinddragelse og prototyping som vejen til at skabe forandring gennem digitalisering. Hos Reload er hun rådgiver og projektleder, og hun elsker, at hun i de agile udviklingsforløb har reel mulighed for at handle på læring undervejs sammen med sit team og sine kunder. Sofie er nemlig en kvinde som søger indflydelse og mening i livet.

Sofie Elmgren