Mads Høgstedt Danquah
Seniorudvikler, arkitekt og partner

Mads Høgstedt Danquah

mads@reload.dk

29841615

Mads Danquah er en ekstremt dygtig udvikler og en gudsbenådet problemknuser som både kunder og kollegaer ved altid kan løse en vilkårlig opgave - sågar med stoisk ro og et jovialt smil på læben. Det er tillidsvækkende helt ud over det sædvanlige, og det er ikke sjældent, at vores kunder ændrer alle tidsplaner bare for at få mulighed for at få ham på teamet.

Mads er tilsyneladende god til alt, hvad han sætter sig for. Han blev sat på vores største projekt til dato, relancering af DR.dk på Drupal ca. halvandet år efter, det var igangsat. I løbet af meget kort tid overtog han rollen som hovedarkitekt på DR.dk, og dette var vel at mærke et projektteam på 36 personer, herunder 24 udviklere, da det var på sit højeste. Mads har også sat sit tydelige mærke som arkitekt/udvikler på mange andre projekter i Reload regi, senest et nyt dds.dk.

Han har en særlig kærlighed til DevOps området og er specielt skarp på teknologier som Docker, hvor han har været en central part i at revolutionere Reloads interne model for udviklingsmiljøer. Dette betyder bl.a., at en vilkårlig udvikler i Reload nu kan være i gang med et fuldt opdateret udviklingsmiljø på en vilkårlig kunde i løbet af 10 minutter. Dette har givet en kæmpe forretningsmæssig værdi ift. effektiv support og fleksibel allokering af udviklere på projekter. I det hele taget er Mads god til helt af sig selv komme med innovative løsninger på vores daglige behov - og også kundernes. Med en baggrund i Master Computer Sciences fra ITU, blev han hurtigt forfremmet til “Master” hos Netcompany - og er nu partner i Reload, hvilket vist taler sit eget sprog om Mads’ exceptionelle kompetencer.