Lasse og sten
Udvikler

Lasse Borly

lasse@reload.dk

71990555

En tsunami af high fives og store smil har ramt vores kontor. Lasse Borly er blevet ansat som udvikler og har vist sig at være en ren force of nature. Han er ud af en lægefamilie, og lægefamilier har det jo med at fostre kommende læger. Lasses familie er ingen undtagelse, men det skulle alligevel ikke gå sådan. Lasse har haft en idyllisk barndom med 4 fantastiske søskende og klare værdier. Hvor der blev trukket på skuldrene af materielle goder, blev der til gengæld støttet op om at spendere på udviklende oplevelser.

De værdier har Lasse taget med sig, og det præger hans liv. Lasse kan godt lide spænding og store armbevægelser og prioriterer nye oplevelser, der udvider hans horisont. Måske er det derfor, han ofte er endt som det sorte får. I folkeskolen var han ham den langhårede der spillede basket og ikke fodbold, som alle de andre, kortklippede drenge. I gymnasiet fik han så rollen som sportsdrengen - et sted, hvor det at kunne strenge sin guitar var i noget højere kurs end at kunne løbe hurtigt. Han fik trådt nye veje og var meget kortvarigt sanger i et band, dog kun som en del af en underlødig aftale med en lærer for at komme op på karakteren 7.

Da tiden kom til at skulle vælge karrierevej, var Lasse i syv sind. Han var jo den der løb, så han havde hele tiden troet, at han skulle noget inden for kroppens verden. Men skulle han det resten af livet? Han kom i tanke om, at fars computer egentlig altid havde været mere interessant end stetoskopet. Han tog en drastisk beslutning og flyttede til København og læste til datamatiker på KEA. Han kunne slet ikke finde ud af det i starten og var nummer sjok i klassen. Pludselig en dag klikkede det, og med hjælp fra en studiekammerat åbenbarede strukturen og logikken bag det hele sig for hans øjne. Så lugtede han blod i vandet, tallerkenen vendte, og nu var han pludselig med på udviklervognen. Han blev fuldkommen bidt af at kode og at udfordre sig selv. Fascinationen af at kunne bygge ting og at kunne få koden til at afspejle virkeligheden. Efter studierne gik han en skizofren tid i møde, hvor han jonglerede tre jobs. I start up’en Yacc.io lærte han af nogle virkelig dygtige og brainy udviklere. Han havde stadig en fod inde hos KEA, hvor han underviste i programmering og netværk. I ad tech bureauet Densou blev han suget ind i et underholdende sammensurium af sjove opgaver og fester med kollegaerne -  kamæleon agtige, velklædte unge reklamemænd med fart på og mange skud i bøssen.

En dag sidder Lasse så og bladrer løs på Tinder. Og i havet af kvinder hvad dukker så op? Et jobopslag fra Reload. Han faldt for den teknologiske udfordring, men også for kulturen og arbejdsformen med de klare rammer om projekterne.

Vi er glade for at have fået det sorte, ukategorisérbare får i folden. Det er ikke svært at forestille sig, hvordan Lasse kan stortrives i forskellige miljøer. Han tager hele Lasse med sig, hvor han går, inklusiv bedstefarsutskoene, og giver gavmildt af sig selv hele vejen.