Christina Mumm

Rådgiver

Christina Mumm

christina@reload.dk

25944009

Christina hjælper kunder med at komme ud over deres vante metoder og over i et digitalt mindset, der kan bane vejen for nye måder at se deres forretning på. Et nyt website alene er sjældent det, som sikrer fremtiden. Derfor foretrækker Christina at bevæge sig ud over den traditionelle rådgiver eller projektlederrolle, og tage skridtet ind i kundens domæne for at kunne støtte som forandringsagent.

I Christinas mange år på kundesiden oplevede hun utallige konsulenter med forførende, men ofte desværre virkelighedsfjerne digitale løsninger. Det var noget af det, som fik hende til passioneret at arbejde for at opløse den traditionelle kunde-leverandør rolle. Hun slipper aldrig fokus på, at det handler om sammen at skabe digitale produkter, der er meningsfulde og relevante for de mennesker, som bruger dem.

At tale med Christina er som at opholde sig i et skatkammer, der udfolder sig mere og mere. Christina sætter billeder på alt, hvad hun siger og efterlader sig et dybsindigt indtryk. 

Det undrer ingen, at Christina har en fortid som sand globetrotter. Hun er født i Sydafrika, er opvokset i Indien, Australien, Skotland og Malaysia og har sin mastergrad fra England. Kulturen i hendes barndom spændte fra skriveblæk, skoleuniform og latinundervisning til hjemmebyggede drage-konkurrencer på klipperne ved Mumbais kyst, gemmeleg blandt overvældende hule-skulpturer af guden Shiva og vandreture dybt inde i Malaysias skovområder. 

Ud af alle disse oplevelser er kommet en person med interesse for mennesker, stor empati og åbenhed og en særlig evne til at observere ting udefra. Hun har lært at komme ud på dybt vand og overleve og navigere i uvante omstændigheder. Det passer heldigvis som hånd i handske med den agile tankegang, som afspejler en virkelighed, hvor alt kan være anderledes i morgen, og hvor det er vigtigt ikke at binde sig til fortiden.