Carsten Høyer

Carsten Høyer

Udvikler

Carsten Høyer

carsten@reload.dk

93907657

Udvikler Carsten Høyer er gået fra at formgive kunst til at trylle med kode. Efter at have betrådt gaderne i Århus det meste af sit liv, foldede Carsten sig ud på Kunstakademiet i Hamborg. Professorvældet i det germanske blev dog skiftet ud med datalogi og kommunikation på RUC. Det kastede en stilling som webkonsulent af sig, og siden hen blev han teknisk projektleder med Drupal som område. Carsten kunne ikke holde fingrene fra kode og har nu kastet sig over lidenskaben på fuld tid. 
 
De mange roller har givet Carsten en værdifuld forståelse for den overordnede proces og de forskellige behov og perspektiver, projektledere, kunder og udviklere har. Carsten er en all-round udvikler og kommer på sigt til at arbejde med arkitektur og frontend teknologier. På trods af, at Carstens titel som udvikler er helt ny, er han allerede certificeret Drupaludvikler.    
 
Jo mere man lærer Carsten at kende, desto mere afsløres det, hvilken bred vifte af interesser manden besidder. Carsten komponerer fx c-sound musik, modellerer figurer, klatrer og tegner på sit loftsrum ind imellem den daglige vuggestjans. Carsten blev nemlig fornyligt beriget med en lille datter.  
 

Carsten Høyer