Camilla Engberg

Camilla Engberg

Office Manager

Camilla Engberg

ce@reload.dk

61664826

Camilla er vores kyndige kontorånd, der sørger for, at vores kontorer spiller, og at her er pænt og rart at være. Resten af staben kan roligt koncentrere sig om arbejdet frem for at rende hvileløst rundt efter blyanter og kaffebønner eller rende til bageren efter mælk. Camilla forsøder vores hverdag med levende lys, blomster og store smil og har allerede, i den korte tid hun har været her, tilvænnet os en nærmest daglig dosis syndig kage.  
 
Hos Reload har Camilla også en administrativ rolle, bl.a. holder hun styr på dataindsamling, timeregistrering og fakturering. Camilla er daglig ansvarlig for vores kontorfællesskab Liftoff herunder rekruttering af nye kontormedlemmer. 
 
Camillas livsfilosofi er at have prioriteringerne i orden, så hun kan vågne glad op hver morgen. Tidligere var det Dansk Design Center, der havde fornøjelsen af Camilla, her var hun projektleder. 
 
Det har vist sig, at Camilla er en ret så sammensat person. Når hun ikke farer Danmarks land og rige rundt på motorcykel med sin kæreste, smager hun sig igennem et rigt repertoire af naturligt produceret vin. Det er vigtigt at dyrke de tre passioner: Motorcyklen, manden og vinen.   
 

Camilla Engberg