Benjamin Rasmussen
Udvikler

Benjamin Rasmussen

benjamin@reload.dk

22829529

Benjamin Rasmussen startede med at være frontend udvikler, men nyder nu diversiteten og udfordringen i at udforske både front og backend. Med en uheldigt timet virus på balancenerven var Benjamin i fare for at gøre et lidt særpræget og beruset førstehåndsindtryk til jobsamtalen. Hans sande kvaliteter skinnede heldigvis igennem.

Benjamin har et stort talent for at tegne og har derfor også en fortid som grafisk designer in spe. Benjamin har arbejdet målrettet mod at blive ansat i Reload og holder disciplinen højt med en ydmyg tilgang til sit fag og en stor villighed til at lære.

Benjamin ynder den tillid og frihed, der er i Reload, som gør det muligt at udvikle sig løbende og kunne finde nye, innovative løsninger. Benjamin er ung og fri og har derfor en masse tid til at pleje sine interesser. Den eneste sport, Benjamin dog kan holde ud er boulding, som er indendørs klatring. Når han mange meter over jorden har travlt med at fokusere på at komme videre op, opnår han en meditativ og rolig tilstand. Da Benjamin har en stor interesse for sprog, og da dansk, ifølge Benjamin, ikke er et særligt romantisk sprog, lærer han hver dag nye, og i særdeleshed spanske, gloser.