Arne Jørgensen

Arne Jørgensen

Udvikler, Partner

Arne Jørgensen

arne@reload.dk

21650113

Arne er fagligt kendetegnet ved at stå for en formidabel kobling mellem det tekniske/arkitektoniske og det forretningsmæssige - og menneskeligt karakteriseret ved at være utroligt vellidt af kollegaer og samarbejdspartnere. Hans baggrund er teknisk, men han forstår at snakke menneskesprog og er god til at navigere i organisationer uden dog at gå på kompromis med kvaliteten i løsningen.

Som udvikler og konsulent er det i dag essentielt at mestre spændingsfeltet mellem teknik, forretning og politisk virkelighed i takt med, at digitale projekter til stadighed bliver mere forretningskritiske - og at det ender med at være forandringsprojekter for organisationerne, vi arbejder med.

Arne er reelt den ukendte arkitekt bag Danmarks største mediesites. Igennem mange år var han hovedarkitekt på først BOND-platformen (kort for “Berlingske ON Drupal”), som stort set alle Berlingske Medier ejede platforme (stadig) kører på, og senere brugte han næsten 2 år som hovedkraft på at tegne og udvikle DRs skifte til Drupal.

Han har altså haft en kæmpe indflydelse på de største medieplatforme i Danmark de seneste 8-9 år og er en af de usungne helte i den danske IT-verden. Platforme, arkitektur og kode som Arne har haft en afgørende rolle i at udvikle, står for mere end 350 millioner sidevisninger hver måned.

I organisationer med så stort et tech-landskab, kræver det et kreativt mindset som Arnes at komme frem til løsninger der har gang på jord i praksis.

Arne Jørgensen