Anne Tessing Skovbo Petersen i Marokko
Projektleder og rådgiver

Anne Skovbo Petersen

anne@reload.dk

25946844

Anne har siden barnsben haft den helt store lygte fremme for at opdage hele verdens nuancer og spille på så mange tangenter som overhovedet muligt.

Barndommens gade ligger langt ud på landet i Vendsyssel, hvor far var landmand og mor var hjemmegående. Moderen kom fra et akademisk storbyhjem i Sverige og sørgede for, at familien blev indhyllet i klassisk musik, opera, billedkunst og ballet. Faren bidrog med klassiske, danske højskoleværdier.

Anne er med egne ord en heldig blanding af sine forældre, men moderens anarkistiske Pippi karakter slår især igennem. Anne trivedes med stor frihed, selvstændighed og ansvar for sig selv. Som ung var Anne ekstremt søgende, hun ville så gerne lære noget og opleve en større verden end landsbysamfundet, hun var i. Hun var taknemmelig for hver gang, hun oplevede mangfoldighed. En vundet essaykonkurrence blev indgangsbilletten til Strasbourg, hvor hun mødte unge fra hele Europa. Her fik hun øjnene op for den europæiske storhed og holdt nytår i Madrid, interrailede i England og Skotland, boede hos to familier i Athen og slog sig ned for en stund i Grækenland. Længslen efter faglig viden og litteratur blev dog til sidst for stor, og hun drog hjem for at tage på højskole og derefter til Litteraturvidenskab i København. Imens havde Anne travlt med at tage store bidder af virkeligheden. Københavnernovicen guidede turister rundt i Københavns gader og arbejdede hos sundhed.dk, Apotekerforeningen, Karen Blixen Museet og Statens Museum for Kunst. Anne læste videre på overbygningen Moderne Kultur og Kulturformidling og kom i fold hos Statens Museum for Kunst, hvor hun passede ind som fod i hose og blev museets første fuldt dedikerede webredaktør og en central drivkraft for museets tidlige digitale transformation. Anne fik lyst til at udforske det digitale mere og blev projektleder for et nyt rudersdal.dk hos Rudersdal Kommune. Her fik Anne hænderne dejligt beskidte med koncepter, prototyper og brugerundersøgelser og mærkede stadig voksende kærlighed til transformation, læring og brugen af det digitale potentiale til at gøre en positiv forskel.

Som en der er vokset op med neglene i landbrugsjord, befandt Anne sig pludselig ikke så langt fra sit fædrene ophav i sit næste job, interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer. En organisation med vilde kræfter på spil for både de helt små og store aktører. Her fik Anne sit eget team af udviklere og drev over 100 websites. Det buldrede derudad og teamet havde altid hinandens ryg. Det var også teamspirit, der bragte Anne til Reload. Anne spottede Reloads fokus på samarbejde og et matchende værdisæt. Vi er glade for, at Anne fandt os, selvom det var på noget dramatisk vis, at Anne entrerede Reload. Som om det ikke var nok at starte jobbet på den årlige teambuilding tur i fremmedartede Marrakech, lukkede hele Danmark derhjemme ned pga corona, og det var ovenikøbet første gang, at Anne var væk i flere dage fra familiens yngste. Men hjem kom vi, Anne holdt ved, og nu glæder vi os bare til mange gode stunder med den på én gang æteriske og praksisnære kvinde.