Alice Thode Jensen

Alice Jensen

Projektleder, Partner

Alice Jensen

alice@reload.dk

27599353

Alice er typen, der utrætteligt arbejder på at skabe bedre processer, så vi som virksomhed kan give mest mulig forretningsmæssig værdi til vores kunder. Hun excellerer i at få det abstrakte og teoretiske gjort til virkelighed - fx ved få det bragt ned på jorden og gjort konkret for de involverede parter. Blandt kunder har hun det kærlige tilnavn “jernladyen” og nyder stor respekt. Hun er god til at agere i en politisk verden med høj teknologisk kompleksitet og store forretningsmæssige konsekvenser, hvilket naturligt kan give berøringsangst i en organisation. Hun er ikke bare projektleder - men rådgiver og leder både kunde og team trygt igennem en fintunet agil proces, som hun i høj grad har været med til at forme.

Hun er ikke bare facilitator af et vellykket projekts fødsel og levetid - men er i høj grad også med til at forme projektet og er altid garant for, at de prioriterede tiltag er nøje vurderet ift. både forretningsværdi og strategisk understøttelse af de definerede mål.

Alice er ikke kun meget vellidt hos vores kunder - men også blandt hendes kollegaer.
Kombinationen af knivskarp analytisk sans, gennemslagskraft, forretningsforståelse, teknisk ekspertise og menneskelig empati er en virkelig exceptionel cocktail, der absolut gør hende til en af Danmarks dygtigste projektledere.

Alice Thode Jensen