Samarbejde billede

Samarbejde

Drop modsætningsforholdet!

Reload eksisterer, fordi vi vil skabe webløsninger af høj kvalitet til kompetente kunder. Vi oplever, at markedet er oversvømmet af dårlige løsninger, ringe faglig forståelse og utilfredsstillende samarbejdsformer. Samarbejdsformer som ofte ender i, at kunder presser leverandører, som presser deres medarbejdere til at levere et forhastet stykke arbejde. Eller det modsatte hvor leverandører tager ågerpriser for simple opgaver, som kunderne er tvunget til at betale.

Er det noget, du kan nikke genkendende til?

For at være helt ærlig – vi gider ikke det klassiske modsætningsforhold!
Vores fokus er at skabe en langt bedre balance i leverandør/kunde-forholdet.
Mellem dig og os.

Giv os samarbejde, dialog og proces-orienterede mennesker

Hos Reload vil vi have et samarbejde som er givende for begge parter. Vi tænker ikke i traditionelle roller som ‘kunde’ og ‘leverandør’. Hvis du bare leder efter en "leverandør", hjælper vi gerne med at finde den rigtige. Men det er ikke os.

Vi leder efter samarbejder, dialog, relationer og proces-orienterede mennesker, som – præcis som os – primært går efter succesoplevelser med webprojekter.

Vi ved, hvor vi brillerer så hvorfor ikke bruge den selvbevidsthed til at levere løsninger af en helt unik kaliber – frem for at lave lidt af det hele på utilfredsstillende vis?

Vi er ikke i tvivl.

Der er en generel opfattelse af Reload som en kompetent og behagelig samarbejdspartner, der er fleksibel, når det er nødvendigt, men som også siger fra, når de føler, at der bliver gået for meget på kompromis med fagligheden.

J. Boye, CMS-rådgiver

Hvad er specielt ved at samarbejde med Reload?

Se filmen og få svaret, når vores kunder skilter med deres mening om os.

Hør også vores adm. direktør Rasmus fortælle om det unikke ved Reload og vores samarbejdsmetoder.

Hvordan er Reload som samarbejdspartner?

Få svar på det og meget mere i evalueringsrapporten udarbejdet af CMS-rådgiver J. Boye, som vejleder nationale og internationale virksomheder i valg af CMS og leverandør.

Læs J.Boyes evalueringsrapport

Jo tættere samarbejde - desto bedre produkt

Det er aldrig til at vide, hvad fremtiden bringer på web. En ting kan vi dog sige med sikkerhed. Samarbejdet er essentielt, når sitet gennemgår sin udvikling og videreudvikling.

Forventningsafstemning er noget af det vigtigste i et godt projekt. Det er derfor, vi arbejder agilt.

Rasmus Luckow-Nielsen, adm. direktør, Reload

Vi arbejder agilt - og elsker det

Hos Reload fokuser vi på at skabe det tillidsfulde miljø, hvor du deltager på lige fod med os. For vores erfaring er, at de bedste produkter bliver til, når jeres forretningsviden og vores tekniske kompetencer konverteres til et tværfagligt samarbejde.

Vi har valgt den agile tilgang, fordi den

  • faciliterer samarbejde og fælles mål.
  • tvinger os til hele tiden at have føling med hinandens ønsker og udfordringer
  • skaber dialog og fokus.
  • rummer mulighed for alle deltager på lige fod.

Og sidst men ikke mindst er tilgangen eminent til løbende at kombinere jeres forretningsviden med vores tekniske viden og udvikle den løsning, som giver allermest værdi. Læs mere om vores agile proces