Kompetence

Strategi

Cases relateret til Strategi

Case

En langtidsholdbar løsning til LokalBolig

Ledelsen i LokalBolig ledte efter en partner, ikke en leverandør, og det var den tilgang, de fandt hos Reload. Der fandtes ingen lovning på leverance af et specificeret produkt, men til gengæld en lovning på et stjerne-team som 100% dedikeret ville arbejde for at realisere flest mulige af LokalBoligs ønsker og drømme. 
Case

App og content hub til Dansk Arkitektur Center

DAC appen for Dansk Arkitekturcenter (DAC) blev skabt for, at både borgere og turister kunne få mere glæde af al den fantastiske arkitektur, der eksisterer i København. Opgaven var at gøre det let at opdage vigtig arkitektur og få viden om byen.
Case

Banebrydende Samvirke.dk

Samvirke.dk er tænkt ind i en kompleks, mangefacetteret medievirkelighed, hvor Google og Facebook dominerer. Ambitionen har været at indfange denne virkelighed ved at placere brugerne og deres behov kompromisløst i centrum.
Case

Nyt site til Det Danske Spejderkorps

Organisationen skulle først og fremmest have et nyt website, som understøttede deres mål. Gennem en intensiv foranalyse fik vi afdækket, at det vigtigste mål, websitet kunne understøtte var at sørge for bedre aktiviteter til børnene.