Kompetence billede

Kompetencer

Vi kan ikke alt. Langt fra!

Men det vi siger, vi kan, er vi rigtig gode til. Vi har stor faglig stolthed, og vil aldrig levere ringe håndværk til dig. Så vi giver dig klar besked, hvis du beder os om at lave noget, vi ikke er eksperter i.

Rent faktisk er det ganske simpelt. Vi ved, hvad vi holder af at lave - og når vi laver det, gør vi det bedre, end de fleste andre vi kan sammenlignes med. Det er godt for din forretning - og for vores arbejdsglæde.

Grundlæggende er vi et teknisk hus med ekspertise i Drupal CMS - og det er vi stolte af.

Vi ser alt for mange udgive sig for at være eksperter på flere områder, end de rent faktisk er. Det er vi en modreaktion på. Vi mener, at et hold sammensat af eksperter på deres respektive områder giver det bedste resultat for alle.

Kombinationen af dyb specialistviden om Drupal, teknisk kunnen og forretningsforståelse gør Reload til stærke rådgivere indenfor deres felt.

J. Boye, CMS-rådgiver

9 ud af 10 stjerner

Vi scorede tårnhøje karakterer, da vores erfaring og kompetencer blev vurderet af CMS-rådgiver J. Boye, som vejleder nationale og internationale virksomheder i valg af CMS og leverandør.

Vores samarbejdsevne, vores processer, graden af innovation og meget mere er også blevet gransket.

Læs resultatet i J. Boyes evalueringsrapport.

Udvikling i Drupal

Vi arbejder med Drupal. Vi er topgearet til at udvikle de mest komplekse løsninger. Rent faktisk er vi så dygtige, at vi godt tør omtale os selv som ét af de mest kompetente Drupal-udviklingshuse i Norden.

Systemintegration

Systemer der skal tale sammen. Det lyder simpelt, men virkeligheden er ofte mere kompleks. Vi har bygget nogle af Danmarks mest komplekse løsninger, så vi kan også sørge for din.

Rådgivning

Web er historisk set stadig en meget ny platform. En platform som udvikler sig med lynets hast. Som indkøber er det en jungle! Vi deler gerne af vores erfaringer, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Reload har et skarpt fokus på forretningen og på at fremtidssikre de udviklede løsninger. Af nogle kunder opleves dette som et udtryk for dygtighed og innovativ tankegang.

J. Boye, CMS-rådgiver

Ét stærkt team

Tæt samarbejde er altafgørende for et vellykket projekt. Så når du arbejder sammen med Reload, bliver vi til et team.

Vil du vide mere om os som samarbejdspartner?

Team billede

Hvad hyrer folk os til

  • Komplekse websites - lige fra afklaring og scoping til idriftsættelse
  • Responsive løsninger
  • Site audits: Gennemgang og kvalitetstjek af Drupal-sites
  • Arkitekturrådgivning på større projekter
  • Tunge systemintegrationer mellem Drupal og tredjepartssystemer
  • Afklaring og analyse af forretningsbehov
Udvikler billede