Vi laver digitale løsninger

Er du vores kommende kollega?

Har du passion for at stille de rigtige spørgsmål, løse reelle problemer og lave et godt håndværk? Er dit virke inden for den digitale sfære, om det så er rådgivning, udvikling eller noget tredje?

Vi søger folk som er virkelig dygtige inden for deres felt - eller har potentiale for hurtigt at blive det.

I Reload har har vi en unik evne til at skabe og bevare tillidsbaserede forhold til vores kunder, så de tør give sig i kast med komplekse projekter. Tillid og godt samarbejde er vores fundament for at køre succesfulde agile projekter.

Dette kræver dygtige medarbejdere og den rigtige proces. Reloads altoverskyggende værdi er vores medarbejdere og vores kollektive viden - og derfor gør vi meget for at tiltrække og fastholde de dygtigste folk. Men dygtighed er ikke alt. Vores kultur er vores ledestjerne.

En stærk kultur. En tro og ambition om at gøre en forskel. Empatiske mennesker, der bringer sig selv i spil og vokser. Det er dét, som gør det fedt at gå på arbejde hver dag.

Enig?

Så er det måske dig, vi leder efter. Se vores ledige stillinger herunder.

Vi søger 3-4 udviklere i Q1+Q2 2018

Se opslagene herunder, hvis du er dygtig til React + React Native og PHP (gerne Symfony/Silex/Laravel eller Drupal).

React udvikler

Vi laver mere og mere kompleks frontend, og særligt har vi kastet vores kærlighed over React og React Native.

Men vi har brug for flere kompetente udviklere her - særligt dig med erfaring og som har lyst til at forme best practices hos Reload.

Måske det er dig?

Virkelig god til PHP?

Er du erfaren i PHP? Og kunne du tænke dig at prøve kræfter med rendyrket open source og indgå i et team som nørder webteknologier generelt og Symfony/Laravel, React og Node.js i særdeleshed? Vi leder efter en passioneret udvikler der også er interesseret i at udvikle løsninger der gør en forretningsmæssig forskel. Er det dig?

Rising star?

Har du flair for kode og elsker du at nørde? Mangler du et job som er studierelevant - eller er du lige færdig? Og er du interesseret i open source - og dygtig til særligt Javascript og PHP? Så bør du tage et kig på vores stilling som juniorudvikler.

Reload er et sted med fagligheden i højsædet, og vi oplever, at talentfulde udviklere virkelig vokser hurtigt her!

Drupalista?

Vi søger stærke Drupal profiler til vores hold. Vi arbejder med nogle af de største Drupal løsninger i Danmark, og efterspørgslen på dygtig arbejdskraft er stor.

Vil du være en del af de bedste? Så søg jobbet.

Vi fusionerede med Socialsquare i oktober 2017, fordi vi gerne vil koble strategi og udvikling endnu mere.

Det fortæller en række af partnerne i Reload om her.

Vores manifest

Vores vision er at redefinere oplevelsen at være kunde hos et bureau. Vi vil yde reel og ærlig rådgivning - og vi vil sørge for at den forretningsstrategi, der bliver lagt, er forankret i virkeligheden.

Vi vil være den bedste digitale guide, du kan finde i en evig foranderlig verden.
Vores vej brolægger vi med dygtighed. Vores værktøjer er logisk sans, dyb teknisk forståelse og evnen til at identificere de rigtige problemer, således vi i fællesskab kan lave den bedste løsning, der forløser jeres digitale potentiale.

Vi vil skabe symbiose mellem forretning og teknik. Vi vil bygge den digitale bro mellem din organisation, og de mennesker du skal nå. For at kunne det, så tror vi på, at der skal skabes en stærk relation mellem os, således vi kan opnå den tillid og dét samarbejde, der for alvor kan ændre ting.

Det kræver en forandringsvillighed. Hos os, fordi vores verden hele tiden udvikler sig. Hos dig, fordi alle digitale projekter er transformationer. Så dit mindset skal være agilt. Eller med vores hjælp blive agilt. Så du skal være klar på at blive udfordret. Det er måden, vi ændrer status quo.

Vi er en forretning - men først og fremmest er vi mennesker. Dygtige, empatiske og passionerede mennesker der nyder hinandens samvær i jagten på at skabe den bedste arbejdsplads og de rigtige løsninger. Mennesker, som elsker at løse problemer og bygge ting. Ting der batter. Løsninger vi kan være stolte af.

Opnår vi dét, så lykkes vi sammen.
Dér opnår vi fælles succes.

Mød os

Se en film om Reload. Den er godt nok rettet mod vores kunder, og er fra 2014, så en del er sket siden, men giver alligevel stadig et rigtig godt indtryk af, hvem vi er som mennesker.

God stemning i højsædet

I den lidt mere lette ende, så er her en stemningsfilm fra nogle af de bedste øjeblikke i Reload i 2017.

Vi har oplevet en masse sjovt - og der er der absolut også planer for at fortsætte i 2018 ;)