Morten Saxnæs disliker

Livestream med Morten Saxnæs
Web3 og Metaverse: Bullshit eller fremtid?

Fremtiden banker på døren. Der har den seneste tid været ophedede diskussioner om Web3, Metaverse, NFT’er, crypto og blockchain. Nogle mener, at det er fremtiden og vil redde verden. Andre, at det er varm luft og tekno-utopi af værste skuffe.

Mens der er rimelig godt styr på flere af de underliggende teknologier, så er begreber som “Web3” og “Metaverse” stadig i gang med at blive defineret. Og den slags har vi jo prøvet mange gange før - hypen går amok og tech-verdenen går i selvsving. Men ofte ligger der jo noget interessant under - og her taler vi om deciderede paradigmeskifte.

Vi inviterede digital strateg Morten Saxnæs ind for sammen at have en diskussion om Web3 og Metaverse og for at finde ud af: Er det bullshit eller fremtiden?

Morten Saxnæs er Communication Planner Director i bureauet &Co og har mange års erfaring med at rådgive virksomheder om deres digitale tilstedeværelse. 

Vi kommer til at definere begreberne, og du skal derfor ikke være en tech-nørd for at få noget ud af denne livestream. Men så dykker vi ned i, hvor dette peger hen ad, hvad du kan bruge det til, og hvor mulighederne for virksomhederne opstår.

Vi talte bl.a. om:

  • Hvad dækker disse begreber over? Web3, Metaverse, blockchain, NFT’er
  • Hvad tror vi, at Web3 kan gøre for os - og hvordan er det anderledes end, hvad vi har nu?
  • Metaverse - er det bare virtual reality, som vi har snakket om siden 90’erne, eller er der reelt, noget nyt der sker? Og hænger det sammen med Facebook?
  • Er gaming en katalysator for mange af disse ting?
  • Hvad betyder disse ting for mig som forbruger?
  • Hvad betyder det for mig som organisation - ift. branding og annoncering?
  • Hvilke udfordringer kan det give at adoptere ny teknologi?

Se den lige ovenfor.

Deltagere

Morten Saxnæs

Morten Saxnæs er en stor kapacitet inden for digital kommunikation og strategi med mange års erfaring både fra bureau og fra sin stilling som Head of Digital Branding på TV2.

Morten er Communication Planner Director i bureauet &Co og har i løbet af sin karriere rådgivet nogle af Danmarks største virksomheder i digital strategi og tilstedeværelse. Morten er også vært på podcasten 56k.

Rasmus Luckow-Nielsen

Rasmus er administrerende direktør og partner i Reload A/S. 

Udover sine ledelsesopgaver er Rasmus primus motor i Reloads marketing- og salgsindsats, hvor har de seneste år har dykket ned i leadgenerering, e-mail-marketing, livestreams og storytelling.