Alice Thode Jensen og Rikke Thomsen Kornby
Morgenmøde + livestream

Samtalesalon med Rikke og Alice

24 september 2020 09:00–10:00
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg +
ONLINE

Samtalesalon: Agile erfaringer fra skyttegravene

Vi forsøger med et lidt andet format denne gang - nemlig en samtalesalon. Og hvad er så det, tænker du? Det er, at vi sætter to erfarne agile udøvere, og giver dem chancen for at fortælle om nogle af deres mange erfaringer med at få agile projekter, produkter og transformationer til at virke i organisationer. 

Så i stedet for powerpoints eller "snak med sidemanden", så kaster vi os ud i et format, hvor to knivskarpe og erfarne kvinder vil ping-ponge over interessante og måske svære emner. Det vil foregå som en styret samtale, hvor der vil blive stillet spørgsmål fra både moderator og publikum. 

Det kan ende mange steder, men vi forestiller os at bevæge os elegant rundt mellem emner som:

  • Hvorfor snakker vi overhovedet om agilitet? Er det ikke bare varm luft blæst op af konsulenter?
  • Hvad betyder det egentligt at være agil? Alle har jo deres egne fortolkninger. Hvad er essensen?
  • Kan man både være agil og traditionelt organiseret på samme tid? Hvordan?
  • Er man agil når man både laver standups og kigger på Kanban boards?
  • Hvad er de klassiske fælder når chefen pludselig deklarerer, at "nu er vi agile"?
  • Er det ikke helt vildt usikkert at arbejde agilt? Man ved jo hverken hvad det koster eller hvad man får?

Vi har lokket Rikke Kornby fra Ugilic og Alice Jensen fra Reload til at sætte sig ned i et par bløde lænestole, tage imod en masse spørgsmål og dele ud af deres erfaringer. Nu må vi se hvordan det går med at sidde ned, for Rikke er altid fuld af energi når hun skal fortælle om sine oplevelser, og Alice er ikke mindre passioneret 😅

I det ene ringhjørne har vi altså Rikke, som arbejder i konsulenthuset Ugilic, der specialiserer sig i at hjælpe organisationer med at tænke, arbejde og derved blive langt mere agile. Lige nu er Rikke travlt optaget med at hjælpe Nuuday, som agil transformations-coach, men tidligere har hun hjulpet organisationer som SEAS-NVE, ALKA og Nykredit. Dvs. at Rikke hjælper større (nogle vil sige tunge) organisationer med at lykkes med dette her - indefra. 

I det andet ringhjørne, der har vi så Alice. Hun er partner i Reload, har arbejdet som agil projektleder og rådgiver de seneste 10+ år, og har i dag det overordnede ansvar for at forme og formidle Reloads agile processer. Alice har både succes- og skrækhistorier at fortælle, men prøver sammen med resten af Reload utrætteligt at få verden til at se lyset i de agile samarbejdsmetoder. 

Deltag d. 24/9 - fysisk eller på livestreamen

Vi har plads til max 25 mennesker fysisk, grundet de mange Corona-restriktioner. Men vi har selvfølgelig også en populær interaktiv livestream som du kan melde dig til. Hvis det bliver for slemt med Corona-situationen, så laver vi et rent livestream-event, det finder vi i så fald ud af d. 22/9. 

Tilmeld dig herunder 👇

Tilmeld dig arrangementet

Tilmeld dig vores livestream

Her kan du tilmelde dig vores interaktive livestream, og indtage dette morgenmøde lige hvor du har lyst.

Der er mulighed for at chatte, stille spørgsmål og deltage i live-polls.

Tilmeld dig det FYSISKE morgenmøde

Kom med til det fysiske morgenmøde torsdag den 24. september 2020 kl. 08:30-10:00 👏

Grundet Corona-situationen er pladserne stærkt begrænsede, vi har maks 25 at give af.

Fra kl. 08:30 til kl. 09 byder vi på croissanter, kaffe og the. 

Kl 09-10 (sharp) afholdes selve eventet.

Vores speakere

Rikke Thomsen Kornby

Rikke er agil- og transformationscoach i konsulenthuset Ugilic, som hun også er medejer af. 

Rikke arbejder med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, og hun hjælper mennesker og teams med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

For tiden arbejder hun med Nuuday, men har de seneste år også arbejdet med SEAS-NVE, ALKA og Nykredit.

Alice Thode Jensen

Alice har været projektleder og rådgiver i mange år og er endda kåret som Danmarks Bedste IT-Projektleder. Hun er meget passioneret omkring agile metoder og har de sidste 10 år arbejdet med webudvikling som agil projektleder med en lang række komplekse løsninger bag sig. Hun faciliterer processen, rapporterer om status og er i det hele taget bindeled mellem teknologi og kreativitet, mens hun holder fokus på forretningsværdien og sikrer, at kommunikationen glider, og at alle løber samme vej.

I dag er Alice også partner i Reload, samt Head of Agile Practices.