Rasmus byder velkommen

Sådan udvikler du det agile samarbejde

18 december 2019 16:30–18:30
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg

Kom til gå-hjem møde hos Reload den 18. december kl. 16.30-18.30, hvor vi sætter fokus på, hvordan du kan etablere og udvikle den slags samarbejde mellem produktteam og produktejere, der skaber mest mulig forretningsmæssig værdi.

En agil projektmodel forudsætter, at bureau og kunde samarbejder om produktudviklingen, men det kan være svært at få i stand i virkeligheden. Nogle gange ses budgetter og kontrakter som rammebetingelser, vi ikke kan ændre på, og andre gange ses arbejdet gennem et "kunde-leverandør" perspektiv, der ender med at stå i vejen for det gode samarbejde. Men hvad skal der så til for at kunne arbejde sammen på en produktiv, effektiv og bæredygtig måde? Og hvordan får man det til at ske i virkeligheden?

Det vil vi sætte spot på i dette gå-hjem møde sammen med LokalBolig og Alice Jensen, Partner i Reload.

Tilmeld dig vores gå-hjem møde!

Vores speakers

Alice har været projektleder i mange år og er endda kåret som Danmarks Bedste IT-Projektleder. Hun er meget passioneret omkring agile metoder og har de sidste 8 år arbejdet med webudvikling som agil projektleder med en lang række komplekse løsninger bag sig. Hun faciliterer processen, rapporterer om status og er i det hele taget bindeled mellem teknologi og kreativitet, mens hun holder fokus på forretningsværdien og sikrer, at kommunikationen glider, og at alle løber samme vej. 

Kan du ikke være med? Så få tilsendt videoerne fra eventet!

Nogle gange passer kalenderen eller geografien bare ikke. Men det er der råd for: Skriv dig op her, så sender vi videoerne fra eventet når de er klar. 

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig listen igen.