Arrangement

Sådan skaber du tillidsbaseret udvikling

3 september 2019 16:30–18:30
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg

Kom til oplæg og debat hos Reload den 3. september kl. 16:30-18.30, hvor vi sætter fokus på, hvordan du kan skabe de rigtige rammer for tillidsbaseret udvikling og samarbejde. 

Skal du for alvor lykkes med agil udvikling, er tillid nødvendig. Uden tillid virker samarbejdet nemlig ikke, og det bliver svært i fælleskab at udføre prioriteringer om scope, hypoteser og budget som er nødvendige for at træffe de valg, der skaber mest værdi i situationen. Uden tillid kan teamet ikke tale om og lære sig af, hvad der virker, og hvad der skal gøres anderledes fremadrettet. 

Det er naturligvis essentielt, at der er tillid på teamet, men også mellem teamet og produktejeren, der sætter retningen for arbejdet. Det er lige så relevant at være opmærksom på, hvordan resten af produktejerens organisation oplever udviklingsarbejdet - og om de har tillid til den værdi, arbejdet skaber.

Hvad kan du gøre for at skabe denne tillid, og hvordan sørger du for, at den udvikles løbende igennem samarbejdet? Hvordan kan du være opmærksom på, at det ikke kun er teamet og produktejeren, der har en god fornemmelse for hinanden, men også resten af forretningen? 

Det vil vi sætte spot på i dette gå-hjem møde med Peter Tranevig, kommunikationschef, og Anders Wiese Hooge, digital konsulent, begge fra Det Danske Spejderkorps, og Nikolas Bang Manscher, projektleder i Reload.

Ja, tak! Jeg vil gerne tilmelde mig 👋

Vores speakers

Peter Tranevig er kommunikationschef i Det Danske Spejderkorps, hvor han er med til at udvikle DDS's kommunikation og skærpe organisationens profil i befolkningen. 

Anders Hooge er digital konsulent i Det Danske Spejderkorps og er projektleder på alle digitale projekter i organisationen. Han har ansvaret for at sikre sammenhæng mellem ansatte, frivillige spejdere og bureau, når der udvikles nye hjemmesider

Nikolas Bang Manscher er projektleder i Reload. Han faciliterer processen og agerer bindeled mellem design, teknologi og forretning.