Arrangement

Sådan skaber du tillidsbaseret udvikling

3 september 2019 16:30–18:30
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg

Kom til spændende oplæg og relevant debat hos Reload 3. september kl. 16:30-18.30, hvor vi sætter fokus på, hvordan du kan skabe de rigtige rammer for tillidsbaseret udvikling og samarbejde. 

For at for alvor lykkes med agil udvikling kræves der tillid. Uden tillid virker samarbejdet ikke og det bliver svært at i fælleskab lave de prioriteringer omkring scope, hypoteser og budget som er nødvendige for at træffe de valg der skaber mest værdi i situationen. Uden tillid kan teamet ikke tale om og lære sig af, hvad der virker og hvad der skal laves anderledes fremadrettet. 

Det er naturligvis essentielt, at der er tillid på teamet, men også mellem teamet og produktejeren, der sætter retningen for arbejdet. Men det er ligeså relevant at være opmærksom på hvordan resten af produktejerens organisation oplever udviklingsarbejdet - og om de har tillid til den værdi arbejdet skaber.

Hvad kan du så gøre for at skabe denne tillid og hvordan sørger du for at den udvikles løbende igennem samarbejdet? Hvordan kan du være opmærksom på at det ikke kun er teamet og produktejeren der har en god fornemmelse for hinanden, men også resten af forretningen? 

Det vil vi sætte spot på i dette gå-hjem møde sammen med Peter Tranevig, Kommunikationschef og Anders Wiese Hooge, Digital Konsulent, begge fra Det Danske Spejderkorps og Nikolas Bang Manscher, Projektleder i Reload.

Ja, tak! Jeg vil gerne tilmelde mig 👋

Vores speakers

Peter Tranevig er kommunikationschef i Det Danske Spejderkorps, hvor han er med til at udvikle DDS's kommunikation og skærpe organisationens profil i befolkningen. 

Nikolas er projektleder i Reload, Han faciliterer processen, og er bindeled mellem design, teknik, og forretning.