Arrangement

Sådan lærer du løbende i den teknologiske udvikling

31 oktober 2019 16:30–18:30
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg

Kom til gå-hjem møde hos Reload den 31 oktober kl. 16.30-18.30, hvor vi sætter fokus på produktudvikling og løbende læring i teknologisk lys.

Hvorfor vinder idéer og erfaringer omkring "continous delivery" frem lige nu, hvilke udfordringer kan det hjælpe os at løse, hvordan kan vi arbejde med det i praktikken og hvordan påvirker det samarbejdet mellem et bureau og en kundeorganisation?

Det vil vi sætte spot på i dette gå-hjem møde sammen med en af vores samarbejdspartnere og Mads Høgstedt Danquah, udvikler og partner i Reload.

Vores speakers

Mads Høgstedt Danquah er partner, senior udvikler og software arkitekt i Reload med speciale i at bygge high performance web systemer med høj trafik. Mads har et dybdegående kendskab til quality assurance, devops og avanceret fejlsøgning i produktionssystemer. 

I Reload har Mads bl.a. været dybt involveret i DRs migrering til Drupal, hvor den helt store udfordring var at få systemet til at virke samtidig med, at der var over 200 journalister, der sad og brugte sitet.  

Mads har også været med til at udvikle Spejder.dk og DDS.dk, hvor han i høj grad har gjort brug af sin viden om Det Danske Spejderkorps og spejderlivet fra sit virke som spejderleder gennem mange år.