Sådan arbejder du med strategi i en agil verden

28 november 2019 16:30–18:30
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg

Kom til oplæg og debat hos Reload den 18 december kl. 16:30-18.30, hvor vi sætter fokus på, hvordan du bør arbejde med strategi i en foranderlig verden.

Mange digitale strategier er blændværker som lander i skrivebordsskuffen og aldrig bliver realiseret. Vi ser, både i virksomheder og i samfundet generelt, for mange digitale projekter som kuldsejler eller ikke skaber værdi nok, fordi de ikke har et strategisk fokus på at levere værdi, men blot leverer teknologi. Vi ser, at metoder som tidligere var risikominimerende fx massiv upfront analyse, planlægning, fremskrivning og kravspecifikation ikke længere virker så godt. Faktisk skaber det i dag meget større risiko ikke at arbejde på den nye måde. I stedet for at indløse de gevinster man havde regnet sig frem til, står man med en meget stor regning for sit gætværk - og måske med kunder og medarbejdere som bare synes, at tingene er blevet dårligere. 

Løsningen på dette problem er, at udvikling af strategi og teknologi rykker tættere sammen i en integreret proces, hvor vi bygger strategien, samtidig med at vi skaber produktet og forretningen.

Det vil vi sætte spot på i dette gå-hjem møde sammen med en af vores samarbejdspartnere og Magnus Christensson, Partner i Reload.

Tilmeld dig vores gå-hjem møde!

Vores speakers

Magnus Christensson er partner og rådgiver i Reload. Magnus er tidligere direktør i Socialsquare og har rådgivet bl.a. Novo Nordisk, Velux, Udenrigsministeriet, Saxo.com, Gyldendal, Mellemfolkeligt Samvirke og Nationalmuseet. Magnus har en unik digital erfaring først som produktchef i Orange siden i start-up verdenen.