Ricki Mae Melchior holder oplæg

Sådan arbejder du med produktstrategi i en foranderlig verden

Hvordan finder man ud af, hvad der er det rigtige produkt at bygge? Det helt rigtige product-market-fit? Kom til oplæg hos Reload den 28. november kl. 16:30-18.30, hvor vi sætter fokus på produktstrategi. Vi får besøg af Ricki Mae Melchior fra Danfoss, der har haft hænderne nede i adskillige forretningskritiske innovationsprojekter.  

Vi zoomer ind på det tidlige afklaringsarbejde, hvor vi finder ud af, om produktideen kunne passe til målgruppens behov. Her er fokus altså på den helt tidlige strategi, hvor vi fx bruger prototyper til at teste hypoteser om forretningsværdi og menneskelig adfærd og behov. Vi vil meget gerne tidligt ud med prototyper, så vi hurtigt kan få afklaret, om vi er på rette vej, og derved får minimeret risiko.

Der er for mange digitale projekter som kuldsejler eller ikke skaber værdi nok, fordi metoder som tidligere var risikominimerende fx massiv up front analyse, planlægning, fremskrivning og kravspecifikation ikke længere virker så godt. Man kan hurtigt stå med en meget stor regning for sit gætværk - og måske med kunder og medarbejdere som bare synes, at tingene er blevet dårligere. 

Til gå-hjem mødet deler vi både teorierne og tankerne bag produktstrategi og konkrete metoder til, hvordan du kommer i gang med at teste.   

Det vil vi sætte spot på sammen med Ricki Mae Melchior fra Danfoss' digitale innovation studio The Ramp og Magnus Christensson, rådgiver og partner i Reload.

Slides fra eftermiddagen

Magnus Christensson fortæller om produktstrategi, og om hvordan man kan arbejde med brugertests tidligt i processen. 

Vores speakers

Ricki Mae Melchior, Digital Entrepreneur hos Danfoss, har mange års erfaring fra københavnske digitalbureauer, start-up og corporate innovation, hvor han har været med til at prototype og bygge digitale produkter og forretningsmodeller.

Magnus Christensson er partner og rådgiver i Reload. Magnus er tidligere direktør i Socialsquare og har rådgivet bl.a. Novo Nordisk, Velux, Udenrigsministeriet, Saxo.com, Gyldendal, Mellemfolkeligt Samvirke og Nationalmuseet. Magnus har en unik digital erfaring først som produktchef i Orange siden i start-up verdenen. 

Kan du ikke være med? Så få tilsendt videoerne fra eventet!

Nogle gange passer kalenderen eller geografien bare ikke. Men det er der råd for: Skriv dig op her, så sender vi videoerne fra eventet når de er klar. 

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig listen igen.