cloud header uden tekst

Ryk i skyen eller dø - Cloud erfaringer fra virkeligheden

I Reload har vi de seneste år været på en rejse mod skyen - dvs. vi har for alvor dyppet tæerne i en perlerække af cloud teknologier og -hosting. 

Vi har investeret en masse tid her. Det er en pæn måde at sige, at vi har begået massere af fejl, hoppet i adskillige fælder, og i det hele taget blevet utrolig meget mere klog af skade.
Det skal nu komme dig til gode - vi vil nemlig generøst strø ud af vores hårdt tjente erfaring, således du kan slippe lidt nemmere igennem den jungle, som Cloud er. 

Måske tænker du “jamen jeg er sgu ikke helt sikkert på hvad det der ‘cloud’ er?”, så er det helt forståeligt. Vi har faktisk også brugt rigtig meget tid på internt at definere og forklare hvad cloud er. Fordi det er ikke en entydig størrelse, og der er ikke nogen faste definitioner her. 

I denne livestream kan du høre Mads forklare:

  • Hvad “cloud” er for en størrelse
  • Hvornår det giver mening at bruge cloud teknologi
  • Hvilke ting du skal overveje inden du smider din organisation ud i et cloud-projekt “fordi det er fremtiden”
  • Hvilke faldgrupper du skal være opmærksom på
  • Hvad gør vi i fht. GDPR, Schrems II dommen og cloud-providers?

Det er et emne der i sagens natur er teknisk. Og der bliver også talt om begreber som Cloud Native, Kubernetes, Cloud Functions, Microsoft Azure, Google Cloud Platform mv. Men det skal du ikke blive skræmt af. Dette er ikke et arrangement rettet mod hardcore backend udviklere. Det er rettet mod dig, der udvikler eller drifter digitale produkter og løsninger, har brug for en dybere forståelse af feltet, men måske i højere grad står for den forretningsmæssige, organisatoriske eller planlægningsmæssige del af festen.

Som én af deltagerne skrev:

Tak for et godt webinar og forklaringer som os projektledere også kan forstå. Meget lærerigt. Og virkelig flot og kreativt set-up: thumbs up herfra. Mette B

Formatet er afslappet. Mads Høgstedt Danquah fortæller om vores erfaringer, bl.a. baseret på vores store “lav ny infrastruktur så alle Københavns Kommunes websites kommer i skyen” projekt, vores erfaring fra et langt mere cloud native projekt (WhatIBuy) og hvordan vi har brugt cloud teknologi til at styrke et mere traditionelt website som LokalBolig

Se det selv herunder - og tilmeld dig endelig vores nyhedsbrev hvis du vil have mere af den slags ?

Her er slides fra dagen ☁️

Vores speaker

Mads Høgstedt Danquah

Mads Høgstedt Danquah er partner, senior udvikler og software arkitekt i Reload med speciale i at bygge high performance web systemer med høj trafik. Herudover har Mads være foregangsmand i Reload for udbredelsen af en perlerække af cloud teknologier, og er bl.a. også certificeret Kubernetes administrator.

Senest har Mads stået i spidsen for vores store cloud infrastruktur-system vi har lavet til Københavns Kommune, hvor 250 Drupal 9 sites skal hostes på en platform vi har lavet på Microsoft Azure og Kubernetes.