Leadgenering og B2B marketing med Halfdan Timm
24 juni 2021 09:00–10:00
ONLINE

Leadgenerering og B2B marketing

Vi har inviteret Halfdan fra Obsidian Digital ind til en snak omkring leadgenerering og særligt B2B marketing. Det bliver en samtalesalon, hvor vi tager udgangspunkt i vores konkrete læringer med at lave inbound marketing, og vi vil dele vores erfaringer med hvad der virker for både vores egne forretninger og vores kunders.

Det bliver en samtale mellem Rasmus og Halfdan, og der vil blive rig mulighed for jer derhjemme at stille spørgsmål og deltage i dialogen.

Vi vil tale omkring:

  • Hvad har hhv. Reloads og Obsidians rejse været hen imod de meget inbound-drevne virksomheder, de er i dag?
  • Hvordan virker inbound for en projektbaseret virksomhed som Reload ifht. en recurring revenue-virksomhed som Obsidian?
  • Hvordan skiller man sig ud i et marked med meget 'støj'?
  • Hvordan veksler Reload opmærksom til kunder - venter man bare, som Obsidian, eller kan man koble inbound og outbound?

Obsidian Digital

Obsidian Digital er et førende performance marketing bureau, som siden starten i 2016 er vækstet eksplosivt, ved at tage deres egen medicin og satse hårdt på inbound- og content-marketing.

Reload

Reload er et veletableret digitalt bureau, der rådgiver om og bygger digitale løsninger i tætte samarbejder med deres kunder. Salg har traditionelt ikke været en del af Reloads DNA, men de senere år har de arbejdet fokuseret med at skabe en inbound marketing platform for sig selv.

Vil du være med? 🎥

Tilmeld dig livestreamen nu 🍿

Vær med når Rasmus og Halfdan lystigt fortæller om deres erfaringer med B2B marketing, lead-generering og inbound marketing.

Det er online, og bliver i et interaktivt format hvor der er masser af mulighed for at stille spørgsmål og være med i samtalen.

 


Speakers

Halfdan Timm

Halfdan Timm er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper han deres kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Han er specialist i leadgenerering på Facebook og content-marketing.

Rasmus Luckow-Nielsen

Rasmus er administrerende direktør samt partner i Reload A/S og har en strategisk, ledende rolle. Rasmus har altid været nysgerrig på teknologi og har en teknisk baggrund, som udvikler, i bagagen.

Udover sine ledelsesopgaver, så er Rasmus primus motor i Reloads marketing- og salgsindsats, hvor har de seneste år har dykket ned i leadgenerering, e-mail-marketing, livestreams og storytelling.