Halfdan Timm og Rasmus Luckow-Nielsen snakker B2B

Leadgenerering og B2B marketing

Vi har inviteret Halfdan fra Obsidian Digital ind til en snak omkring leadgenerering og særligt B2B marketing. Det bliver en samtalesalon, hvor vi tager udgangspunkt i vores konkrete læringer med at lave inbound marketing, og vi vil dele vores erfaringer med hvad der virker for både vores egne forretninger og vores kunders.

Det bliver en samtale mellem Rasmus og Halfdan, og der vil blive rig mulighed for jer derhjemme at stille spørgsmål og deltage i dialogen.

Hør os snakke om 

  • Hvad har hhv. Reloads og Obsidians rejse været hen imod de meget inbound-drevne virksomheder, de er i dag?
  • Hvordan skiller man sig ud i et marked med meget 'støj'?
  • Hvor skal du starte hvis du vil begynde på at lave inbound marketing idag?

Obsidian Digital

Obsidian Digital er et førende performance marketing bureau, som siden starten i 2016 er vækstet eksplosivt, ved at tage deres egen medicin og satse hårdt på inbound- og content-marketing.

Reload

Reload er et veletableret digitalt bureau, der rådgiver om og bygger digitale løsninger i tætte samarbejder med deres kunder. Salg har traditionelt ikke været en del af Reloads DNA, men de senere år har de arbejdet fokuseret med at skabe en inbound marketing platform for sig selv.

Se livestreamen her 🎥


Speakers

Halfdan Timm

Halfdan Timm er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper han deres kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Han er specialist i leadgenerering på Facebook og content-marketing.

Rasmus Luckow-Nielsen

Rasmus er administrerende direktør samt partner i Reload A/S og har en strategisk, ledende rolle. Rasmus har altid været nysgerrig på teknologi og har en teknisk baggrund, som udvikler, i bagagen.

Udover sine ledelsesopgaver, så er Rasmus primus motor i Reloads marketing- og salgsindsats, hvor har de seneste år har dykket ned i leadgenerering, e-mail-marketing, livestreams og storytelling.