Jacob Bøtter no code
Livestream m. Jacob Bøtter

Lav digitale produkter helt uden at kode

I dag er der utroligt mange kraftfulde værktøjer til rådighed - digitale tools som giver dig superkræfter, helt uden at du overhovedet behøver at kode. Velkommen ind i begrebet no-coding.

I Reload bruger vi det til at lave prototyper og til at validere vores antagelser. Vi bruger det til hurtigt og nemt at skabe værdifuld viden, for der er ingen grund til at bruge en million på at bygge noget ,som ingen vil bruge - eller som slet ikke kan lade sig gøre.

Med no-code værktøjer kan du komme utroligt langt. Det har vi inviteret Jacob Bøtter ind for at fortælle mere om. Han udkommer nemlig i marts med bogen NO-CODE.

  Se arrangementet herover

  Jacob vil komme med nogle gode eksempler på, hvor nemt det egentligt er at skabe nogle ret overbevisende digitale løsninger - og han vil tilmed forsøge at demonstrere det live ved at udføre en ide “live-on-stage” fra jer der deltager ?

  Herefter vil vi have en dialog med Jer i publikum, hvor vi kan snakke om konkrete erfaringer. Der vil vi også komme ind på, hvornår det ikke længere giver mening at holde sig fra at kode løsningerne. Og vi vil komme med konkrete eksempler fra Reloads verden, og Jacob vil krydre det med hans store erfaring fra feltet.

  Dette er et arrangement, der er rettet mod folk der ikke kan kode - men som er digitalt nysgerrige. Det kan være forretningsudviklere, digitale chefer, projektledere eller bare dig med en god ide, som du godt kunne tænke dig at få udført i virkeligheden, uden du skal betale en formue eller lære at kode.

  I praksis vil du:

  • forstå hvad “no-code” værktøjer er, og hvad det kan gøre for dig
  • få konkret viden om hvordan du kan bruge det
  • høre hvordan vi professionelt også har stor glæde og gavn af no-code værktøjer
  • forstå hvordan du kan bruge disse værktøjer til hurtigt at skabe viden og derved be- eller afkræfte antagelser eller forretningsideer
  • få øjnene op for hvor langt du rent faktisk kan komme med digitale ideer uden at kunne kode

  Speakers

  Jacob Bøtter

  Jacob er foredragsholder, konsulent, forfatter og iværksætter - og bliver ofte kaldt "rebel". Gennem tiderne har Jacob bl.a. rådgivet hundredvis af virksomheder og et par statsledere om digital teknologi.

  Seneste bog er "No-code handbook", som kommer i handlen i marts.

  Rasmus Luckow-Nielsen

  Rasmus er administrerende direktør og partner i Reload A/S og har en strategisk og ledende rolle.

  I Reload fungerer Rasmus også som forretningsanalytiker og bindeled mellem forretning og teknologi. Hans brede erfaring gør, at han både forholder sig analytisk til forretningskrav og kan se alternative tekniske løsninger, hvis et projekt går i hårdknude. Udover sine ledelsesopgaver har Rasmus senest fungeret som strategisk sparringspartner for en række af vores kunder.

  Kan du ikke være med?

  Tilmeld dig her og få sendt videoen bagefter!