Jacob Lindeblad
Morgenmøde

Hvad kan ledere og organisationer lære af den digitale verden? - med Jacob Lindeblad

27 oktober 2020 09:00–10:00
ONLINE

I en verden der forandrer sig, så er lederens rolle også i forandring. Væk er den tid, hvor fremtiden føltes sikker og forudsigelig. Hvem vil i dag turde stille sig op på en ølkasse og forsikre alle om, at man godt ved hvordan verden ser ud om 5 år? Det er jo en utopi.

Men hvad gør det ved den klassiske lederrolle - og hvad skal fremtidens leder evne? Hvad er en god leder? Og hvordan kan man som leder forme en organisation der ikke bare præsterer - men også er både robust og forandringsparat?

Det er en spændende diskussion, og her vil vi sætte Jacob Lindeblad i stævne. Han har været ledelsescoach de seneste 20 år - og så er han bare altid fantastisk inspirerende at være sammen med.

Denne snak vil vi koble med den digitale verden. Her har vi nemlig i årtier levet i en (teknologisk) verden der har været i hastig forandring. Muligheder, krav, teknologi, jura og forventninger har ændret sig - og verdenen - hurtigere end hvad man har prøvet før.

Derfor har de organisationer, som har skulle leve i frontlinjen af det teknologiske ræs, måtte finde metoder og tilgange, som har kunne håndtere dette.

Den virkelighed har på mange måder ramt resten af verden. Så hvilke erfaringer kan vi tage med her? Hvad skal der til for at trives i en foranderlig verden? Kan den agile tilgang bruges i "den traditionelle" verden? Hvad skal der til?

Hvis du prøver at fange to kaniner samtidig, så fanger du ingen af dem

- Jacob på LinkedIn

Skab og bliv en succes

Det handler om at have en vision. Det handler om at være målstyret, og ikke planstyret. Det handler om at bruge energien rigtig, og være ærlig overfor sig selv. Det handler om at have fokus. Det handler om at turde.

Der er faktisk virkelig mange analogier mellem hvad der gør, at du bliver den bedste version af dig selv - og hvad der gør, at projekter, produkter og organisationer lykkes. 

Mød Jacob Lindeblad

Jacob Lindeblad har været ledelsescoach i snart 20 år, og har en sjælden og ganske fantastisk udstråling og karisma. Du kan simpelthen ikke undgå at blive i godt humør og føle dig godt taget af når han folder sig ud. 

Men Jacob har ikke altid været ledelsescoach - han startede faktisk sin karriere som svømmetræner. Og bestred også i en årrække rollen som landsholdstræner. Så han har en naturlig nysgerrig og styrke når det kommer til din personlige udvikling - og ikke mindst hvordan du overgår dig selv. Det er noget han har dyrket til det ekstreme - og også skrevet flere læsværdige bøger omkring.

Ud over at hjælpe ledere og organisationer, så kører Jacob også et eksklusivt forløb han kalder for Akademiet for Signaturpræstationer, som er henvendt til mennesker som virkelig vil flytte sig selv.

Kom til samtalesalon d. 27. oktober kl. 9

Tirsdag den 27. oktober kl. 9.00-10-00 er vi så heldige at få besøg af Jacob Lindeblad, og det har du chancen for at være med til. I første omgang åbner vi for online-tilmeldingen, og hvis Corona-situationen er blevet bedre, så åbner vi også for fysiske deltagere.

Formatet vil blive en samtalesalon, hvor vi i en dialog med publikum vil dykke ned i disse emner, og sammen blive klogere på hvordan fremtidens leder og organisation ser ud.

 

Tilmeld dig

Tilmeld dig livestreamen

Her kan du tilmelde dig vores interaktive livestream. 

Det er næsten som at være der selv 😉

Speakers

Jacob Lindeblad

Jacob har de seneste 20 år været ledelsescoach i Danmark og i udlandet. Han, og hans team, hjælper ledelsesteams, virksomheder og organisationer til at blive den bedste version af sig selv. 

Jacob driver Lindeblad A/S, har publiceret en række bøger, og har det seneste år arbejdet intensivt på Akademiet for Signaturpræstationer.

Rasmus Luckow-Nielsen

Rasmus er Administrerende direktør og partner i Reload A/S og har en strategisk og ledende rolle. I Reload fungerer Rasmus også som forretningsanalytiker og bindeled mellem forretning og teknologi. Ud over dette, så er Rasmus også utroligt interesseret i organisationskultur, personlig udvikling og hvordan fremtidens organisationer bør se ud.