Rune fra DAC fortæller om deres digitale rejse

Sådan leder du
Din digitale transformation

Dette gå-hjem-møde sætter fokus på, hvordan du som leder kan drive komplekse digitale transformationsinitiativer fremad i en foranderlig hverdag. 

Vi oplever et markant skift i de samtaler, vi har med medarbejdere og ledere i virksomheder og organisationer. Et skift fra blot at udvide og oversætte den analoge forretning med en digital platform eller kanal til, at det digitale nu er forretningen. Det handler ikke længere kun om bare at få et nyt flot website, bedre IT og data infrastruktur eller at bygge en fed app og sætte den i drift. Det handler også om kontinuerligt at afsøge, udvikle, lancere, og forbedre de digitale produkter på gennem brugerinvolvering, datavalidering, og strategisk prioritering. Det stiller nye krav til dig som leder. Hvordan navigerer du mellem brugernes behov, organisationens betingelser, forretningspotentialet og de teknologiske muligheder? 

Dette satte vi spot på i dette gå-hjem møde sammen med Rune Huvendick Jensen, Digital Udviklingschef i Dansk Arkitektur Center og Magnus Christensson, Rådgiver og Partner i Reload.

Se eller gense video fra eftermiddagen

Slides til fri benyttelse

Vores speakers

Mød Rune

Rune Huvendick Jensen er digital udviklingschef i Dansk Arkitektur Center. Runes ansvarsområde er strategisk digitalisering. Det handler om, at Dansk Arkitektur Center (DAC) skal være på forkant med de digitale virkemidler, så de udnyttes til at skabe endnu bedre og mere engagerende oplevelser for DACs mange målgrupper i fremtiden.

Mød Magnus

Magnus er partner og rådgiver i Reload. Magnus er tidligere direktør i Socialsquare og har rådgivet bl.a. Novo Nordisk, Velux, Udenrigsministeriet, Saxo.com, Gyldendal, Mellemfolkeligt Samvirke og Nationalmuseet. Magnus har en unik digital erfaring først som produktchef i Orange siden i start-up verdenen.