Rune fra DAC fortæller om deres digitale rejse
Arrangement

Sådan leder du din digitale transformation

Sådan leder du digital transformation (afholdt d. 2. juli 2019)

Tak for deltagelsen og interessen: Videoer er klar.

Dette gå-hjem-møde sætter fokus på, hvordan du som leder kan drive komplekse digitale transformationsinitiativer fremad i en foranderlig hverdag. 

Vi oplever et markant skift i de samtaler, vi har med medarbejdere og ledere i virksomheder og organisationer. Et skift fra blot at udvide og oversætte den analoge forretning med en digital platform eller kanal til, at det digitale nu er forretningen. Det handler ikke længere kun om bare at få et nyt flot website, bedre IT og data infrastruktur eller at bygge en fed app og sætte den i drift. Det handler også om kontinuerligt at afsøge, udvikle, lancere, og forbedre de digitale produkter på gennem brugerinvolvering, datavalidering, og strategisk prioritering. Det stiller nye krav til dig som leder. Hvordan navigerer du mellem brugernes behov, organisationens betingelser, forretningspotentialet og de teknologiske muligheder? 

Dette satte vi spot på i dette gå-hjem møde sammen med Rune Huvendick Jensen, Digital Udviklingschef i Dansk Arkitektur Center og Magnus Christensson, Rådgiver og Partner i Reload.

Videoer fra eftermiddagen

Slides fra eftermiddagen

Sådan leder du digital transformation

Magnus Christensson er partner i Reload. I denne præsentation fortæller han om, hvordan vores organisation fungerer, hvordan måden vi arbejder på forandres og udfordres, hvordan vi må arbejde sammen for at møde disse udfordringer, og hvordan det at arbejde sammen stiller nye krav til lederskabet i vores organisationer.

Digital transformation i DAC

Rune Huvendick Jensen er digital udviklingschef i Dansk Arkitektur Center. I denne præsentation fortæller han om hvordan de strategiske udviklingsprojekter han lavet sammen med Reload har påvirket DACs organisation og skubbet DACs digitale transformation i den rette retning.

Vores speakers

Mød Rune

Rune Huvendick Jensen er digital udviklingschef i Dansk Arkitektur Center. Runes ansvarsområde er strategisk digitalisering. Det handler om, at Dansk Arkitektur Center (DAC) skal være på forkant med de digitale virkemidler, så de udnyttes til at skabe endnu bedre og mere engagerende oplevelser for DACs mange målgrupper i fremtiden.

Mød Magnus

Magnus er partner og rådgiver i Reload. Magnus er tidligere direktør i Socialsquare og har rådgivet bl.a. Novo Nordisk, Velux, Udenrigsministeriet, Saxo.com, Gyldendal, Mellemfolkeligt Samvirke og Nationalmuseet. Magnus har en unik digital erfaring først som produktchef i Orange siden i start-up verdenen. 

Lidt stemningsbilleder

Der var mange gode spørgsmål Magnus forklarer kort Cynefin modellen Rune fortæller om DACs digitale rejse God diskussion af teori og praksis efter oplæggene