Anne Skare Nielsen
Anne Skare Nielsen

Fang fremtiden med Anne Skare (fysisk og livestream)

18 juni 2020 09:00–10:00
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg
og ONLINE

Væk din fremtidssans og forudse din egen fremtid! 

Vi har været heldige at få den eftertragtede fremtidsforsker Anne Skare Nielsen ud og berige os med vigtige indsigter. 

Anne fortæller om, hvordan du bedst navigerer i fremtiden og designer spillereglerne selv. Så fremtiden ikke rammer dig i nakken, men du i stedet bliver futuristen, der kan ændre spillets regler og skabe en bedre verden for andre. For succes i fremtiden handler ikke om “mere”, men om “bedre”.  

Anne guider dig til at finde din egen vej på den nye, planetære spillebane. Og blive dygtigere, klogere, rigere og friere. 

Anne Skare Nielsen er en af verdens førende fremtidsforskere. Hun farer jorden rundt for at lære ledere og andet godtfolk, hvordan man forudser fremtiden, skaber sig et unikt ståsted i verden og tænker visionært. 

Kom og hør hvordan du spotter trends, holder fokus på målet, overkommer frygt og tabuer, træner nye, fremtidsorienterede egenskaber og visualiserer din fremtid fyldt med magiske øjeblikke. 

Kom torsdag den 18 juni kl 9-10 👏

Kom trygt til event - eller deltag online

Pga coronasituationen vil vi være opmærksomme på god håndhygiejne og potentielle smittefarer. Vi gør alt, hvad vi kan, for at danne rammerne for et trygt og sikkert sted at komme til morgenmøde. Der vil dog være begrænsede pladser - vi regner med ca. 30.

Vil du hellere deltage online via en interaktiv livestream, så tilmeld dig nedenfor.  

Vi glæder os til at se dig!

 

Tilmeld dig det fysiske morgenmøde

Tilmeld dig det fysiske morgenmøde 18 juni  🙌

Det er på Suomisvej 2 på Frederiksberg.

OBS: Maks 30 pladser. Få pladser tilbage.

Tilmeld dig vores livestream

Tilmeld dig vores livestream af morgenmødet d. 18. juni 🖥

Det foregår på din browser - lige hvor du har lyst til 😃

Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål i en chat. 🖐

Vores speaker

Anne Skare Nielsen en af verdens bedste fremtidsforskere. Hun er en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og en orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder. Med sin store viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Anne har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger. Hendes nye bog "Fang Fremtiden" udkommer den 29. april 2020. Anne driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard. 

Du ser hende meget tit i medierne. Hun har blandt andet været med i DRs populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News.

Kan du ikke være med? Så få tilsendt videoerne fra eventet!

Nogle gange passer kalenderen eller geografien bare ikke. Men det er der råd for: Skriv dig op her, så sender vi videoerne fra eventet, når de er klar. 

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig listen igen.