Anne Skare livestream

Livestream + morgenmøde
Fang fremtiden med Anne Skare

Væk din fremtidssans og forudse din egen fremtid! 

Vi har været heldige at få den eftertragtede fremtidsforsker Anne Skare Nielsen ud og berige os med vigtige indsigter. 

Anne fortæller om, hvordan du bedst navigerer i fremtiden og designer spillereglerne selv. Så fremtiden ikke rammer dig i nakken, men du i stedet bliver futuristen, der kan ændre spillets regler og skabe en bedre verden for andre. For succes i fremtiden handler ikke om “mere”, men om “bedre”.  

Anne guider dig til at finde din egen vej på den nye, planetære spillebane. Og blive dygtigere, klogere, rigere og friere. 

Anne Skare Nielsen er en af verdens førende fremtidsforskere. Hun farer jorden rundt for at lære ledere og andet godtfolk, hvordan man forudser fremtiden, skaber sig et unikt ståsted i verden og tænker visionært. 

Hør hvordan du spotter trends, holder fokus på målet, overkommer frygt og tabuer, træner nye, fremtidsorienterede egenskaber og visualiserer din fremtid fyldt med magiske øjeblikke.  ?

Downloads

Hvis du synes det var fedt, så kan du jo købe Annes bog, Fremtidssans, her.

 

Vil du med til andre events?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få invitationer til morgenmøder og live events med spændende emner og oplægsholdere :) 

Vores speaker

Anne Skare Nielsen er en af verdens førende fremtidsforskere. Hun er en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og en orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder. Med sin store viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Anne har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger. Hendes bog "Fang Fremtiden" er netop udkommet. Anne driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard. 

Du ser hende tit i medierne. Hun har blandt andet været med i DRs populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News.