Anne Skare Nielsen
Anne Skare

Fang fremtiden med Anne Skare

18 juni 2020 09:00
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg

Hvad kan traditionelle organisationer lære af den digitale verden? Traditionelle måder at organisere sig på og arbejde på er under opløsning. Hvad venter os i den nærmeste fremtid og hvordan kan vi udfordre os selv til at tænke anderledes? 

Vi har været heldige at få den eftertragtede fremtidsforsker Anne Skare Nielsen ud og fortælle. 

Tilmeld dig her

Tilmeld dig morgenmøde 18 juni  🙌

Vores speaker

Anne Skare Nielsen en af verdens bedste fremtidsforskere. Hun er en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og en orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder. Med sin store viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Anne har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger. Hendes nye bog "Fang Fremtiden" udkommer den 29. april 2020. Anne driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard. 

Du ser hende meget tit i medierne. Hun har blandt andet været med i DRs populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News.