Rasmus Luckow-Nielsen præsenterer

Morgenmøde
Digitale projekter der fejlede

Til vores gå-hjem møder fortæller vi normalt om vores vigtigste læringer, men til dette morgenmøde har vi taget en lidt anden vinkel. Nemlig hvordan de læringer blev født - ud fra de  fejltagelser, vi har gjort os gennem tiden! 

Til april fylder Reload 10 år ? Vi kan kigge tilbage på en lang rejse fra den spæde start til nu, hvor der har været adskillige vendepunkter og personlige erfaringer på vejen. Normalt flager man ikke meget om det, der ikke gik så godt. Men i sidste ende har det været netop været de svære situationer, der har skabt de største læringer.

De erfaringer er nogle, alle der har med digitale projekter at gøre, kan lære noget af. 

Se videoen og lær om, hvad dig som bedriver digitale projekter absolut ikke skal gøre. Du kan lige så godt lære af vores fejl ?

Missede du noget
Så få fat i Rasmus' slides liiiiige her

Vores speaker

Rasmus er CEO og partner i Reload A/S og har en strategisk og ledende rolle. I Reload fungerer Rasmus også som forretningsanalytiker og bindeled mellem forretning og teknologi. Hans brede erfaring gør, at han både forholder sig analytisk til forretningskrav og kan se alternative tekniske løsninger, hvis et projekt går i hårdknude. Udover sine ledelsesopgaver har Rasmus senest fungeret som rådgiver for Det Danske Spejderkorps.

Stemningsbilleder fra morgenmødet

Alice taler til morgenmøde Nino taler til morgenmøde Magnus taler til morgenmøde