Rasmus Luckow-Nielsen præsenterer
Morgenmøde

Digitale projekter der fejlede

27 februar 2020 09:00–10:00
Suomisvej 2, 2. Sal,
1927 Frederiksberg

Til vores gå-hjem møder fortæller vi normalt om vores vigtigste læringer, men til dette morgenmøde, vil vi tage en lidt anden vinkel. Nemlig hvordan de læringer blev født - ud fra de  fejltagelser, vi har gjort os gennem tiden! 

Til april fylder Reload 10 år 🥳 Vi kan kigge tilbage på en lang rejse fra den spæde start til nu, hvor der har været adskillige vendepunkter og personlige erfaringer på vejen. Normalt flager man ikke meget om det, der ikke gik så godt. Men i sidste ende har det været netop været de svære situationer, der har skabt de største læringer.

De erfaringer er nogle, alle der har med digitale projekter at gøre, kan lære noget af. 

Så kom til morgenmøde den 27. februar kl. 9.00-10.00 og lær om, hvad dig som bedriver digitale projekter absolut ikke skal gøre 😅 Du kan lige så godt lære af vores fejl 😂

Kom og hør Rasmus Luckow-Nielsen dykke ned i fiaskoerne og vendepunkterne og de vigtige læringer derfra. 

Tilmeld dig mens der er plads 👇

Kom til morgenmøde torsdag den 27. februar kl. 9.00-10.00 😉

Tilmeld dig her 😀

Morgenmøde torsdag den 27. februar 2020 kl. 9.00-10.00. 

Vores speaker

Rasmus er CEO og partner i Reload A/S og har en strategisk og ledende rolle. I Reload fungerer Rasmus også som forretningsanalytiker og bindeled mellem forretning og teknologi. Hans brede erfaring gør, at han både forholder sig analytisk til forretningskrav og kan se alternative tekniske løsninger, hvis et projekt går i hårdknude. Udover sine ledelsesopgaver har Rasmus senest fungeret som rådgiver for Det Danske Spejderkorps.

Kan du ikke være med? Så få tilsendt videoerne fra eventet!

Nogle gange passer kalenderen eller geografien bare ikke. Men det er der råd for: Skriv dig op her, så sender vi videoerne fra eventet, når de er klar. 

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig listen igen.