Topbillede
Adm. direktør og partner

Rasmus Luckow-Nielsen

rasmus@reload.dk

30224545

Læs mere om Rasmus

Er vi på rette vej? 🤔

I en verden i evig og hastig forandring, hvad er det så, der gør, at vi også kan være en succes i fremtiden? Et rart sted at være, et sted der vil fortsætte med at tiltrække dygtige folk - og ikke mindst et sted, hvor vi kan gøre en forskel for vores kunder? En gang imellem skal man stille sig selv de svære spørgsmål og turde mærke efter. 

Disse tanker ville jeg gerne vende med de mange intelligente mennesker, vi har i Reload familien. Så derfor inviterede jeg hele Reload på en 3-dages strategitur til Hamborg i slutningen af september. Her diskuterede vi, hvorfor vi er her, og hvad der kommer til at kendetegne fremtiden for planeten. 

Og hvis du orker at læse med, så vil jeg gerne dele resultaterne med dig ;-)

Billede 1

De store udfordringer

Fremtiden kommer hastigt marcherende - og i et til stadighed opskruet tempo. AI udvikling foregår i rasende fart, de selvkørende biler er her allerede og om 6 år er der måske mennesker på Mars. 20 år efter al hypen, så begynder der for alvor at ske noget med virtual reality. Det kommer til at have en næsten ubegribelig indvirken på vores hverdag, arbejdsliv og organisationer.

Kravene til os som arbejdsplads, organisation og individer kommer til at ændre sig. Selvom vi alle er trætte af at høre om “disruption”, så har vi intet set endnu. Det kommer kun til at blive vildere. Vi kommer alle til at forvente mere af de organisationer, vi interagerer med. Det, der er smart i dag, er håbløst i morgen.

Billede 2

Et værdisæt der modstår tidens tand

Teknologien ændrer sig konstant - og vi skal følge med. Det siger sig selv. Men det kræver, at vi har et værdisæt som kan lede os gennem disse turbulente, men voldsomt spændende fremtidsscenarier.

Vi har værdier, der er hårdt bundet op på dygtighed, integritet, et agilt mindset og lysten til at forbedre os. Sådan har det altid været, og det fik vi kun bekræftet i Hamborg. Det tror jeg også vil bære os godt ind i fremtiden.

Men selvom teknologi er vores udgangspunkt og hjertebarn, så indså jeg, at vores magi i virkeligheden ligger i spændingsfeltet mellem rådgivning og teknologi. Vi skal være endnu bedre til at stille de rigtige spørgsmål. Vi skal ikke bare bygge tingene rigtigt, men vi skal i endnu højere grad udfordre vores kunder, så vi bygger de rigtige ting. For mig betyder det at udfordre præmisserne for opgaverne. Vi vil ikke bare levere det, du ønsker - vi vil finde frem til og udvikle det, du rent faktisk har behov for.

Dette er den rejse vi er på - og det vil du komme til at høre mere om i fremtiden. 

Billede 3

Alle disse tanker har jeg opsummeret i en tekst. Det er vel en blanding af en vision og et manifest. Og ja, det er lidt højtravende, men omvendt, så rammer det essensen af, hvad vi mener. Og ikke mindst hvad jeg mener:

Et manifest født ud af Hamborg

Vores vision er at redefinere oplevelsen at være kunde hos et bureau. Vi vil yde reel og ærlig rådgivning - og vi vil sørge for at den forretningsstrategi, der bliver lagt, er forankret i virkeligheden.

Vi vil være den bedste digitale guide, du kan finde i en evig foranderlig verden.

Vores vej brolægger vi med dygtighed. Vores værktøjer er logisk sans, dyb teknisk forståelse og evnen til at identificere de rigtige problemer, således vi i fællesskab kan lave den bedste løsning, der forløser jeres digitale potentiale.

Vi vil skabe symbiose mellem forretning og teknik. Vi vil bygge den digitale bro mellem din organisation, og de mennesker du skal nå. For at kunne det, så tror vi på, at der skal skabes en stærk relation mellem os, således vi kan opnå den tillid og dét samarbejde, der for alvor kan ændre ting.

Det kræver en forandringsvillighed. Hos os, fordi vores verden hele tiden udvikler sig. Hos dig, fordi alle digitale projekter er transformationer. Så dit mindset skal være agilt. Eller med vores hjælp blive agilt. Så du skal være klar på at blive udfordret. Det er måden, vi ændrer status quo.

Vi er en forretning - men først og fremmest er vi mennesker. Dygtige, empatiske og passionerede mennesker der nyder hinandens samvær i jagten på at skabe den bedste arbejdsplads og de rigtige løsninger. Mennesker, som elsker at løse problemer og bygge ting. Ting der batter. Løsninger vi kan være stolte af. Opnår vi dét, så lykkes vi sammen.

Dér opnår vi fælles succes.

Tak for at læse med ;-)                                                     /Rasmus

Billede 4